Wat we je bieden
Blog

Wat we je bieden

Bij Tredion draait het om de mensen. Wij geloven dat blije en gemotiveerde collega’s het beste werk leveren. Als je op zoek bent naar een andere baan, dan is salaris natuurlijk belangrijk. Maar dat is niet alles, toch? We willen een indruk geven van wat wij bieden, omdat dit een belangrijke rol speelt voor een Next Level werkomgeving. In deze blog nemen we je mee in de secundaire arbeidsvoorwaarden van Tredion.

Wat we je bieden

Persoonlijke ontwikkeling

Samen met je teamleider stippel jij jouw leerpad uit. Dit doen wij aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan. We geloven in groei en willen je ondersteunen in je professionele ontwikkeling. Daarom ontvang je een ontwikkelbudget waarmee je trainingen en workshops kunt volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook kun je je Microsoft examens behalen op kosten van Tredion.

Lees hier meer over de ontwikkelmogelijkheden binnen Tredion, of luister onze podcast.

Flexibele mogelijkheden

We begrijpen dat iedere functie anders is, daarom bieden we flexibele mogelijkheden afhankelijk van jouw rol. Zo kun je kiezen om hybride te werken, wat betekent dat je deels op kantoor en deels vanuit huis werkt.

Bij Tredion staat teamgeest centraal en daarom is het uitgangspunt om minimaal twee dagen in de week op kantoor te werken. Werk je thuis? Dan staat daar een thuiswerkvergoeding tegenover.

Moderne werkplek

Bij ons krijg je de middelen die nodig zijn om goed je werk te kunnen doen. Je ontvangt een Microsoft Surface laptop, telefoon en een comfortabele thuiswerkplek, zodat je altijd en overal efficiënt kunt werken.

Op ons kantoor in Gorinchem bieden we alle faciliteiten die je nodig hebt. Ontspan in de pauzes in onze gezellige huiskamer waar je gebruik kunt maken van de Playseats en PlayStation. Benieuwd naar onze werkplek? We geven je hieronder een virtuele tour door het Tredion kantoor.

Gezamenlijke lunch en ontspanning

Bij ons ligt de focus niet alleen op werk, maar ook op plezier! Elke werkdag staat er een gratis gezamenlijke lunch voor je klaar. Als extra’s hebben we een warme hap op dinsdag, een verse salade op donderdag en luxe broodjes, croissantjes en grillworst op vrijdag. Om een goede balans te creëren organiseren we ook sportieve uitjes, zoals Mud Masters, wielrennen, zaalvoetbal en hardlopen. 😉

Daarnaast vinden we het belangrijk om samen met het team plezier te maken. Daarom plannen we regelmatig personeelsuitjes zoals uitstapjes naar de Efteling, gezellige XXL-borrels en ons jaarlijkse weekend weg.

Vakantiedagen

Een goede balans tussen werk en ontspanning vinden we belangrijk. Daarom ontvangt iedereen bij ons 28 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en 8% vakantiegeld, zodat je echt kunt genieten van je welverdiende verlof. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen.

Pensioenregeling

We willen dat je ook kunt genieten tijdens je pensioen. Daarom bieden we een goed verzorgde pensioenregeling voor alle collega’s, zodat je kunt bouwen aan een financieel gezonde toekomst.

Auto van de zaak

Je ontvangt, afhankelijk van je rol, een mobiliteitsvergoeding. Van deze vergoeding kun je een auto van de zaak rijden. Bij ons heb je de mogelijkheid een auto naar keuze te rijden die past binnen je budget. En dat betekent een auto zonder bedrijfsbestickering!

Maatschappelijk betrokken

We zijn maatschappelijk betrokken. Dat is heel breed: van het goed zorgen voor al onze collega’s, tot en met het betrokken zijn bij de stad waar je onderneemt in de vorm van het ondersteunen van evenementen. Bijvoorbeeld door jaarlijks het Zomerfeest in Gorinchem te sponsoren. Onze collega’s mogen hier ook een bijdrage aan leveren. 

Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben? Lees dan ook de blog over de 5 beloftes van werken bij Tredion, of neem contact met ons op.

Ga naar de blog

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Marie-Janne de Wit,
ze vertelt je er graag meer over

HR

→ Stuur een e-mail
Marie-Janne de Wit

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: