5 beloftes als je werkt bij Tredion
Blog

5 beloftes als je werkt bij Tredion

→ Onze vacatures → Bekijk als web story

Wat vind je gegarandeerd terug als je werkt bij Tredion? In deze blog vertellen we je welke beloftes wij onze collega’s doen.

5 beloftes als je werkt bij Tredion

Onze Next Level beloftes

#1 De Tredion Cultuur

Gedreven, innovatief, plezier en teamgeest; zo herken je een echte Tredionner. Dit is waar we voor gaan en voor staan. We zijn gedreven om altijd het maximaal haalbare te halen voor onszelf en onze klanten. Daarom gebruiken wij de nieuwste, innovatieve technieken. En dit alles doen we met plezier; dat is volgens ons net zo belangrijk om goede prestaties neer te kunnen zetten.

#2 Ontwikkeling
Bij Tredion krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Samen met je teamleider stippel jij jouw leerpad. Dit doen wij aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan. Wat zijn jouw ambities? Waar wil je heen? En wat heb je hiervoor nodig? Wij denken graag met je mee om jouw ontwikkeling optimaal te ondersteunen. Ook kun je je specialiseren binnen één van onze expert teams. Hier heb je ook de kans om mee te denken over de bedrijfsvoering en productproposities. Meer weten? Lees de blog van onze collega Marie-Janne over de Tredion University.

Om je te kunnen ontwikkelen vinden we het ook belangrijk dat je de ruimte krijgt om eigen initiatieven en ideeën uit te voeren. Heb je een goed idee? Twijfel dan dus niet om deze te delen. Onze branche staat nooit stil en wij dus ook niet!

#3 Innovatie

Wij werken alleen met technologie waar we écht in geloven. Daarom testen wij zelf de allerlaatste oplossingen en implementeren we nieuwe technologieën. We zetten altijd een extra stap voor onze klanten; we gaan voor the Next Level. Dit doen we door altijd up-to-date te zijn van de laatste innovatieve ICT-oplossingen.

Deze kennis gebruiken wij vervolgens om te werken aan uitdagende cases voor de leukste klanten.  Ons klantenbestand is erg divers. Zo kan het zijn dat je ‘s ochtends bij een advocatenbureau over de vloer komt en ‘s middags aanwezig bent in een tandartspraktijk.

#4 Uitjes

We houden wel van een uitje! Van een VR experience of escaperoom tot aan een cocktail workshop of bowlen. Eens per jaar proberen we ook met elkaar een weekend weg te gaan. Dit jaar staat een weekend Scheveningen op de planning. Als kers op de taart zijn we voor ons twintigjarig bestaan naar Kroatië geweest. Bekijk hier de aftermovie.

In ons verhalenoverzicht vertellen Tredionners meer over werken bij Tredion!

#5 Maatschappelijk betrokken

We vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom sponsoren we lokale sportteams, initiatieven en goede doelen die dichtbij onze collega’s staan. Ook hebben we een zaalvoetbalteam genaamd ‘Team Tredion’ waar collega’s zich voor kunnen opgeven.

Wil jij ook naar the Next Level?

Beschik jij over het Tredion DNA? En ben je enthousiast om bij ons te komen werken? Bekijk dan hier onze vacatures of neem contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar talent!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

→ Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: