Werken als ICT Adviseur/Binnendienst
Blog

Werken als ICT Adviseur/Binnendienst

Hoe is het om te werken als ICT Adviseur/Binnendienst bij Tredion? Onze collega Raymond neemt je mee in zijn werkweek!

Werken als ICT Adviseur/Binnendienst

Mijn naam is Raymond Verbaan, 34 jaar oud en ik kom uit Gorinchem. Zelf heb ik de opleiding tot New Media Designer gedaan aan het Grafisch Lyceum, maar hier nooit echt mijn draai in gevonden. Uiteindelijk ben ik in de B2B-wereld terecht gekomen van de ICT en telefonie. Vanuit een functie als adviseur buitendienst naar adviseur binnendienst.

Wat is mijn rol?

Ik werk sinds 1 september 2021 bij Tredion als ICT Adviseur/Binnendienst. Hier heb ik een gecombineerde rol tussen de binnen- en buitendienst. Daarnaast verzorg ik de inkoop en maak ik alle afspraken met onze leveranciers.

In mijn rol ondersteun ik de adviseurs in de buitendienst door offertes op te maken. Daarnaast ben ik voor alle klanten een aanspreekpunt als het gaat om de losse aanvragen. Van het leveren van een werkstation, een laptop tot het leveren van een mobiele telefoon. In mijn rol als binnendienst adviseur sta ik klanten die bij Tredion binnenstappen te woord. Dit kan zijn voor het ophalen van een bestelde mobiele telefoon of accessoires. Ik help hen ook bij het overzetten van de nodige mobiele gegevens. Buiten de bovengenoemde werkzaamheden krijg ik vragen binnen voor het wisselen van een simkaart tot het aanvragen van een extra licentie voor bijvoorbeeld Adobe Acrobat Pro.

Projecten

Ik ben niet alleen op het Tredion kantoor te vinden, maar ga ook geregeld bij onze klanten langs om hen op locatie een passend advies te geven. Samen met mijn collega’s pak ik de glasvezel projecten op. Zo nu en dan ben ik buiten de deur te vinden om deze projecten te promoten en klanten te adviseren te kiezen voor een toekomstgerichte internetverbinding.

‘Nooit een dag hetzelfde’

Wat ik leuk vind aan mijn werk? Er is eigenlijk nooit een dag hetzelfde, de ene dag ben je heel druk bezig met offertes maken en de andere dag loop je over een industrieterrein voor een glasvezel project. Je ziet je collega’s natuurlijk veel en daarom is het fijn dat je lief en leed met elkaar kan delen. Collega’s staan echt voor je klaar. Plezier maken met collega’s vind ik belangrijk en gelukkig vinden we dat bij Tredion ook. In de pauze wordt er actief geracet op de sims die we hebben en op de vrijdag wordt er gezellig met elkaar geborreld. Eens in de zoveel tijd organiseren we een XXL-borrel met bijvoorbeeld een foodtruck of een activiteit.

Kom jij ons team versterken?

Zoek jij een nieuwe uitdaging waarin je een gecombineerde rol hebt tussen binnen- en buitendienst? Dan zoeken wij jou! Je krijgt de kans om naar buiten te gaan. Niet alleen voor glasvezelprojecten, maar ook om jouw advies te kunnen voorleggen aan onze klanten. Herken jij je in deze omschrijving of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op of bekijk onze vacature.

Ga naar de vacature

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Raymond Verbaan,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Adviseur / Binnendienst

→ Stuur een e-mail
Raymond Verbaan

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: