Dutch Women in Tech: de podcast
Podcast

Dutch Women in Tech: de podcast

Spannend nieuws! De eerste aflevering van de ‘Dutch Women in Tech’ podcast staat online. We geven je graag een sneak peek van de aflevering!

De podcast-aflevering uitgelicht

In de allereerste aflevering van de Dutch Women in Tech podcast is Jan van Wijgerden, medeoprichter, samen met Femke Cornelissen te gast. Twee jaar geleden heeft Tredion de community Dutch Women in Tech opgericht. Waarom? Er zijn simpelweg niet genoeg vrouwen in de technische sector. Jan van Wijgerden, medeoprichter, en Femke Cornelissen realiseerden dit tekort en besloten actie te ondernemen. Hun gezamenlijke ambitie was en is duidelijk: meer vrouwen enthousiast maken voor een carrière in de techniek. Met dit platform zetten zij zich actief in voor dit doel!

In deze aflevering gaan Jan en Femke het gesprek aan over de community: hoe is Dutch Women in Tech ontstaan, wat willen we bereiken en wat zijn de toekomstplannen? We bespreken onderwerpen als diversiteit, onafhankelijkheid en het community-gevoel.

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Dutch Women in Tech en de rol van Tredion? Beluister dan nu de podcast direct op onze website of klik hier om Spotify te openen.

Stay tuned!

Elke donderdag komt er een nieuwe aflevering van de Dutch Women in Tech podcast online. In de tweede aflevering vertelt Esther Barthel meer over haar rol als coach binnen Dutch Women in Tech. Houd het LinkedIn-profiel van Dutch Women in Tech in de gaten en volg ons op Spotify om op de hoogte te blijven!

Dutch Women in Tech community

Benieuwd naar de mogelijkheden in de ICT-branche? En wil je het gesprek aangaan over en met vrouwen in de ICT? Meld je dan aan voor de Dutch Women in Tech community en krijg toegang tot onze Teams-omgeving.

Meld je aan

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

→ Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: