3 tips om je voor te bereiden op jouw sollicitatie
Blog

3 tips om je voor te bereiden op jouw sollicitatie

Ben je enthousiast over een vacature bij Tredion en wil je een goede indruk maken tijdens je sollicitatie? Een goede voorbereiding is essentieel! In deze blog delen we 3 tips om je te helpen bij het sollicitatieproces.

3 tips om je voor te bereiden op jouw sollicitatie

Tip 1: Leer Tredion kennen

Je hebt een eerste indruk van ons, maar voor je solliciteert is het natuurlijk fijn om nóg beter te weten wie Tredion is. Neem de tijd om onze website en social media te verkennen en leer meer over onze beloftes, bedrijfscultuur en klanten. Bekijk bijvoorbeeld onze verhalen zoals de blog over de beloftes van Tredion, bekijk video’s op ons YouTube-kanaal of lees klantcasussen.

Na het bekijken van onze video’s en het lezen van de verhalen op de website, krijg je een steeds beter beeld van wie wij zijn. Het is niet alleen belangrijk dat jij bij het bedrijf past, maar ook dat het bedrijf bij jou past. Enthousiast? Volg ons dan direct op LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven 😉

Tip 2: Optimaliseer je cv en motivatiebrief  

Nu  je ons hebt leren kennen, kun je onze vacaturepagina bekijken. Wanneer je een geschikte vacature hebt gevonden, is het tijd om te solliciteren! Zorg ervoor dat je cv up-to-date is en schrijf een Next Level motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je geïnteresseerd bent in onze organisatie. We zijn natuurlijk benieuwd waarom je interesse in ons hebt!

Geen vacature gevonden die bij je past? Stuur gerust een open sollicitatie via het formulier op onze contactpagina of door een e-mail te sturen naar werken@tredion.nl. We zijn altijd op zoek naar talent!

Tip 3: Bereid je voor op het gesprek

Gefeliciteerd, je bent uitgenodigd voor een gesprek! Bereid je goed voor door vragen voor te bereiden die je meer inzicht geven in onderwerpen die voor jou belangrijk zijn, zoals je hobby’s, verwachtingen van collega’s en wat je zoekt in je werk. Tijdens het gesprek kun je deze onderwerpen aankaarten en ook enkele voorbeelden geven van situaties uit je werkervaring. We raden ook aan om de belangrijkste relevante ICT-kennis en ervaringen vooraf te formuleren. Zo kom je gemakkelijker uit je woorden tijdens het gesprek. En ook handig om te weten, onze dresscode is (business) casual. Kies voor verzorgde, gepaste kleding voor een professionele uitstraling.

Als het gesprek een positieve ervaring is, is de kans groot dat het een match is en we een vervolggesprek inplannen! Benieuwd hoe het verdere sollicitatieproces verloopt? Lees hier meer over onze sollicitatieprocedure.

Tot snel!

Met deze tips ben je goed voorbereid op je sollicitatie bij Tredion. Mocht je nog vragen hebben of een extra tip willen ontvangen, laat het ons dan weten. We wensen je veel succes en kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Bekijk onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Mirjam Broekhoff,
ze vertelt je er graag meer over

Recruiter

→ Stuur een e-mail
Mirjam Broekhoff

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: