Zaalvoetbalteam Team Tredion
Blog

Zaalvoetbalteam Team Tredion

We hebben onze collega Floris gevraagd om wat meer te vertellen over Team Tredion, ons zaalvoetbalteam. Want naast dat wij binnen Tredion keihard werken, wordt er ook door collega’s na werktijd het één en ander georganiseerd. Een voorbeeld daarvan is ons fanatieke zaalvoetbalteam!

Zaalvoetbalteam Team Tredion

Mijn naam is Floris van de Craats en ik ben 36 jaar. Ik werk ondertussen 13 jaar bij Tredion en ik zit in de buitendienst als ICT Engineer Buitendienst. Ik werk zowel binnen als buiten de deur om klanten op ICT-gebied te ondersteunen. Meer weten over mijn rol? Check dan de video waarin ik mijzelf voorstel!

Wat is Team Tredion?

Team Tredion is een zaalvoetbalteam wat opgericht is in 2016 door James (een oud-collega) en ik. Vanaf het begin ben ik dus al actief! Door de seizoenen heen hebben meerdere collega’s meegedaan in de competitie van Gorinchem. Inmiddels zijn er ook bekenden/vrienden bijgekomen die mee strijden om het kampioenschap. De competitie is van september tot mei. Om de week spelen we een wedstrijd en we trainen niet. Meer weten? Bekijk dan de website van Team Tredion hier!

Zaalvoetbalteam Tredion

Wat vind je het leukste aan het team?

Het voetballen natuurlijk, maar ook de momenten eromheen zoals de derde helft. En natuurlijk zijn alle teamuitjes legendarisch. Mijn leukste herinnering is de bekerwedstrijd die we op papier eigenlijk al verloren hadden tegen de koploper uit een andere poule, maar waar we toen het tegendeel bewezen. Zoals je hieronder kan zien waren we daar erg blij mee!

Bekerwedstrijd Tredion

Kom jij ons aanmoedigen?

Onze eerstvolgende wedstrijd is op woensdag 2 november om 21:45 uur. We gaan dan de strijd aan tegen Amigo Mexicano in de Van Rappardhal in Gorinchem. Je bent van harte welkom! De rest van het programma vind je hier.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Floris van de Craats,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Engineer Buitendienst

→ Stuur een e-mail
Floris van de Craats

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: