Next Level borrel van partners Copaco en Dell
Uitje

Next Level borrel van partners Copaco en Dell

Op vrijdag 20 oktober werden we bij Team Tredion aangenaam verrast door onze partners Copaco en Dell. Zij trakteerden ons op een Next Level borrel! Dankzij de Miss Piggy Locomotief van BBQ Food Express hebben we het weekend op een smakelijke manier ingeluid! 

Next Level borrel van partners Copaco en Dell

Neem een kijkje!

Voor de komst van de foodtruck hadden we het plezier om een presentatie van Dell bij te wonen over hun producten en mogelijkheden. Ze hebben ons nuttige informatie en inzicht geboden. En als leuke afronding deden onze collega’s mee aan een Dell-quiz om hun kennis op de proef te stellen! 

Na de presentatie wachtte er een foodtruck op ons met heerlijk eten, aangeboden door Dell en Copaco ter ere van onze samenwerking. Met muziek van onze eigen Tredion DJ’s en een koel drankje, hebben we enorm genoten van de avond. 

Ben jij er de volgende keer bij? 

Meer dan collega’s? Bij Tredion is dat zeker het geval! We helpen, we lachen, maken grappen en genieten van muziek; en dat is volgens ons net zo belangrijk om goede prestaties neer te kunnen zetten. Ben jij er de volgende keer ook bij als wij een Next Level uitje hebben? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!

Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Raymond Verbaan,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Adviseur / Binnendienst

→ Stuur een e-mail
Raymond Verbaan

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: