Game On
Video

Game On

Afgelopen week stonden wij op Game On in Evenementenhal Gorinchem. Game On is een technologiemanifestatie voor het onderwijs in de regio. Dit wordt georganiseerd door School & bedrijf. School & Bedrijf zorgt  ervoor dat scholen en bedrijven elkaar nog beter weten te vinden. In samenwerking met het Da Vinci stonden wij met nog een aantal bedrijven op het ICT plein.

Game On

Wat is Game On?

Game On is voor leerlingen uit groep 7 en 8. Door de leerlingen te laten spelen met de techniek ervaren ze zelf hoe leuk dat is! Op die manier maken ze op spelenderwijs kennis met wat je allemaal kunt met de techniek.

De Tredion VR-arena

Vanuit Tredion hebben we de leerlingen laten ontdekken hoe het is om in een andere wereld te zijn via een VR Oculus bril. Voorafgaand hebben we de leerlingen verteld wat je allemaal met ICT kunt worden en hoe uiteenlopend de banen zijn; van programmeur, reparateur van hardware tot netwerkbeheerder! Daarna kregen ze de tijd om zelf te ontdekken hoe het is om in een andere omgeving te zijn. Heel leuk om te zien is hoe snel de leerlingen het allemaal oppakken en eigen maken. Bij Tredion gebruiken we de brillen soms voor een online vergadering of wanneer we een presentatie houden. Check bijvoorbeeld de aftermovie van onze Keynote in VR.

Next Level dagen

Het waren twee energieke leuke dagen en wie weet hebben we toch weer een aantal leerlingen enthousiast kunnen maken over techniek/ICT! Benieuwd hoe het eruitzag? Bekijk dan onze aftermovie!

Ben jij er de volgende keer bij?

We zijn altijd op zoek naar talent. Check onze vacatures en wie weet ben jij er ons volgende VR-uitje ook bij!
Bekijk onze vacatures hier

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Marie-Janne de Wit,
ze vertelt je er graag meer over

HR

→ Stuur een e-mail
Marie-Janne de Wit

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: