Tredion Vitaliteitsweek 2024
Uitje

Tredion Vitaliteitsweek 2024

Eens in het halfjaar staat een specifiek onderwerp centraal tijdens onze themaweken. Deze keer draaide de week volledig om vitaliteit. Samen hebben we extra aandacht besteed aan gezondheid en welzijn. Benieuwd hoe?

Tredion Vitaliteitsweek 2024

Een Next Level vitaliteitsweek

We begonnen maandagavond met een energieke bootcamp van Riverland Sports, een perfecte start van de week. Gedurende de week genoten we van heerlijke, gezonde lunches, snacks, smoothies en salades. Ook besteedden we aandacht aan mentale gezondheid. Tijdens een inspirerende sessie nam Paula van Wijngaarden van inc. Gezond werken ons mee in mentale weerbaarheid.

Daarnaast namen we de afgelopen maand deel aan de Ommetje-app wandelchallenge van de Hersenstichting. We hebben samen veel wandelingen gemaakt! Aan het einde van de vitaliteitsweek werd onze collega Bart uitgeroepen tot winnaar met de meeste ommetjes.

Kortom, het was een geslaagde week!

Collage vitaliteitsweek 2024

Ben jij er de volgende keer bij?

Bij Tredion zijn we meer dan collega’s! We helpen elkaar, lachen, maken grappen en genieten van muziek; dat is volgens ons net zo belangrijk om goede prestaties neer te kunnen zetten. Ben jij er de volgende keer ook bij tijdens een Next Level uitje? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!

Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Mirjam Broekhoff,
ze vertelt je er graag meer over

Recruiter

→ Stuur een e-mail
Mirjam Broekhoff

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: