Hoe ziet jouw sollicitatieproces bij Tredion eruit?
Blog

Hoe ziet jouw sollicitatieproces bij Tredion eruit?

Ben je enthousiast geworden over Tredion of één van onze uitdagende vacatures? Dan is jouw volgende stap het sollicitatieproces. In deze blog legt onze collega Mirjam uit hoe dit proces in elkaar zit, zodat je goed voorbereid bent op wat er komt kijken bij een sollicitatie.

Hoe ziet jouw sollicitatieproces bij Tredion eruit?

Stap 1: Je solliciteert

Je hebt een functie gevonden bij Tredion die bij je past. De volgende stap is het opstellen van je CV en je sollicitatie versturen. Ik vind het ook leuk om te lezen waarom jij enthousiast bent over Tredion en de functie waarop je solliciteert. Lees ook mijn blog met drie tips om je voor te bereiden op jouw sollicitatie.

Enthousiast over jouw CV? Dan kun je je sollicitatie indienen via het formulier op onze website onder de vacaturesectie. Staat de juiste vacature er nu niet tussen? Stuur dan je gegevens naar werken@tredion.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Stap 2: Ons eerste contact

Zodra je sollicitatie verstuurd is, neem ik graag contact met je op. Tijdens ons telefoongesprek maken we kort kennis en gaan we dieper in op de functie. Je krijgt de kans om jouw vragen te stellen. Ik vertel je ook meer over hoe het is om bij Tredion te werken.

Stap 3: Elkaar leren kennen

Als er van beide kanten een klik is, plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen. We bespreken niet alleen je vaardigheden en technische kennis, maar zijn vooral ook benieuwd naar wie jij bent als persoon.

We vinden het ook belangrijk dat jij erachter komt of deze functie past bij wat jij zoekt. Het gesprek vindt plaats op ons kantoor waar je mij en een teamleider van het betreffende team ontmoet.

Benieuwd naar ons kantoor? Neem dan alvast een kijkje door onze virtuele tour.

Stap 4: Het vervolggesprek

Kort na het eerste gesprek zal ik contact met je opnemen om samen te evalueren. Als er van beide kanten een match is, dan nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek.

In dit gesprek zit je vaak met je toekomstige teamleider en één van onze directeuren om tafel. We gaan dieper in op de inhoud van de functie en vertellen je meer over de samenstelling van ons team. Ook zullen we referenties bij je opvragen.

Stap 5: Assessment

Als er van beide kanten nog steeds een match is, vragen we je om een assessment te maken bij ons vertrouwenspersoon. Dit assessment bestaat uit een persoonlijkheidsvragenlijst en een capaciteitentest.

Waarom een assessment? Omdat we het belangrijk vinden om een zo goed mogelijk beeld van je te krijgen en op zoek zijn naar de perfecte match. Samen met ons vertrouwenspersoon ga je in gesprek over de uitkomsten. Zo leer jij jezelf ook nog een beetje beter kennen!

Stap 6: Samen naar the Next Level!

De kennismaking en het assessment geven ons en jou een goed beeld om te ervaren of we nog steeds bij elkaar passen. Zijn we enthousiast? Dan neemt mijn collega Marie-Janne (HR) contact met je op en doet ze je een mooi aanbod. Lees ook onze blog over wat we je bieden.

Bij akkoord zorgt Marie-Janne ervoor dat je contract snel in orde is en start je indiensttreding, zodat je een Next Level start hebt bij Tredion. Welkom!

Wil je meer weten over werken bij Tredion of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Mirjam Broekhoff,
ze vertelt je er graag meer over

Recruiter

→ Stuur een e-mail
Mirjam Broekhoff

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: