Het leerpad van Jeshua
Blog

Het leerpad van Jeshua

In ‘Het leerpad van’ vertellen collega’s over de ontwikkeling die zij hebben doorgemaakt binnen Tredion. Vandaag spreken we de 23-jarige Jeshua Edgar, Platform Specialist. Hij werkt ondertussen 3,5 jaar bij Tredion en vertelt over zijn leerpad!

Mijn naam is Jeshua Edgar en ik ben 23 jaar. Ik ben bij Tredion begonnen bij onze technische dienst. Voordat ik het wist was ik laptops en werkstations aan het repareren en inrichten voor klanten. In mijn tijd op de technische dienst heb ik genoeg omgang met verschillende afdelingen gehad om een keus te maken waar ik verder naartoe wilde groeien. Nu ben ik onderdeel van ons Platform team, een van de kleinere teams binnen Tredion. Als team ondersteunen wij onze helpdesk en buitendienst en zorgen wij ervoor dat er oplossingen komen die het werk van onze collega’s aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan automatisering, het maken van slimme koppelingen van meerdere producten.

Elke dag wat nieuws leren

Bij Tredion krijg je de tijd en vrijheid om nieuwe dingen te leren waar jij ook geïnteresseerd in bent. Daar heb ik volop gebruik van gemaakt en heb uiteindelijk meerdere certificaten kunnen behalen (MCSA, Ubiquiti UEWA, Datto). Daarnaast ben ik ook in sociale vaardigheden gegroeid door mee te draaien met onze helpdesk en onze klanten te helpen. Elke dag probeer ik wat nieuws te leren. Er is tot nu toe nog geen dag voorbij gegaan waar dat niet zo is geweest.

Door middel van het volgen van meerdere cursussen leer je ook meer en kan je die informatie weer met anderen delen. Ik heb me een tijd geleden verdiept in het leren van PowerShell. Minimaal één keer per week krijg ik wel een belletje of een vraag over een script of een commando of ik even kan meekijken. Dat ik die informatie kan delen met anderen geeft mij energie.

Work hard, play hard

Wat werken bij Tredion zo leuk maakt? Ook al hebben we verschillende teams, wij zijn een groot team. Voor de buitenstaanders: het is een beetje te vergelijken met een familiegevoel. De variatie van het werk zorgt er ook voor dat het niet eentonig wordt en dus leuk blijft! Last but not least, we work hard and play hard.

Next Level betekent voor mij…

Next Level betekent voor mij dat ik het extra stapje zet. Of dat nou voor een van mijn collega’s is of voor een van onze klanten, daar maak ik geen onderscheid in. Het betekent voor mij ook up-to-date blijven met nieuwe ontwikkelingen en producten. Deze kunnen we dan ook aanbieden bij onze klanten, zo blijven hun ook op de Next Level!

Benieuwd naar het leerpad van mijn andere collega’s? Lees dan ook eens de blog van Femke! Wil je ook Next Level werken bij Tredion?

Bekijk onze vacatures hier

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jeshua Edgar,
hij vertelt je er graag meer over

Platform Specialist

→ Stuur een e-mail
Jeshua Edgar

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: