vorige

Event

Webinar Slimmer Thuiswerken

Door de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en de besluiten van de regering, moeten veel mensen thuis werken. Voor een aantal is dat niets nieuws, maar voor een groot deel zal dat even wennen zijn. Gelukkig zijn er op technisch vlak veel toepassingen beschikbaar om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Wij willen jullie graag ondersteunen door onze kennis met jullie te delen over de toepassingen van Microsoft Teams. Via dit platform kun je gemakkelijk met elkaar blijven samenwerken, zonder op dezelfde locatie te hoeven zijn.

Met deze tips kun je vanuit huis een heel eind komen:

Overleg met elkaar via een 1 op 1 chat; wanneer je met elkaar chat kun je bestanden delen en er tegelijk in werken, je kunt videobellen voor een kort overleg of gewoonweg een korte vraag stellen. Zo schakel je gemakkelijk met je collega’s zonder dat deze op de stapel e-mails beland.

Vergaderen via Teams; doordat je elkaar nu niet zo snel kunt opzoeken, is het wellicht een goed idee elke ochtend te starten met een korte check-up. Via Teams kun je met elkaar vergaderen via beeld en geluid, kun je een presentatiedelen of zelfs een whiteboard starten! Op deze manier kun je de werkzaamheden die je normaal met elkaar in een ruimte doet, toch voortzetten binnen Teams.

Samenwerken in bestanden; wanneer bestanden in Teams staan, of op een SharePoint locatie, kun je zien dat er een collega in werkt als je het bestand opent. Je kunt zien wat je collega bewerkt en typt. Gebruik Teams video-bellen om beter samen te werken over de inhoud van je document!

Maak een Team aan met een projectgroep, afdeling of andere groep collega’s om vanuit hier te vergaderen, chatten en bestanden te delen zodat alle informatie bij de juiste personen te recht komt.

De aanmelding voor het webinar is gesloten. Heb jij het webinar gemist? Bekijk dan eens onze Microsoft Teams Tips afspeellijst op YouTube voor praktische tips.

Microsoft Discover Workshops

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Microsoft 365? Plan dan kosteloos een online Microsoft Discover workshop in. Tijdens de workshop nemen we je mee in de werkplek van de toekomst. Je ervaart uit eerste hand wat er mogelijk is en hoe gemakkelijk je aan de slag kunt gaan met Microsoft 365.
Bekijk onze workshops!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Lisa Knegten,
ze vertelt je er graag meer over

Microsoft 365 Adoptie Specialist

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: