vorige

Tredion wachtwoordmanager – LastPass

Waarom een wachtwoordmanager een must is voor elk bedrijf!

Tredion wachtwoordmanager - LastPass

Wat is LastPass en waarom zou ik het moeten gebruiken? Om je hier meer gevoel bij te geven organiseren wij een webinar waar we je alle mogelijkheden laten zien. Met LastPass kun je al jouw wachtwoorden opslaan op één centrale en veilige locatie. Lees hieronder verder of schrijf je direct in voor ons webinar op woensdag 30 september om 14:00 uur!

Schrijf je direct in voor ons webinar!

Veiligheid en productiviteit zijn zaken die niet altijd hand in hand gaan. Met meer toepassingen, apparaten, bedreigingen en regelgeving wordt het steeds moeilijker om een goede beveiliging te organiseren die eenvoudig kan worden beheerd en gebruikt. Ieder wachtwoord is een toegangsdeur tot de systemen en data van jouw bedrijf. Een spreadsheet met al jouw wachtwoorden is simpelweg geen optie meer. Met de wachtwoordmanager hou je jouw wachtwoorden veilig en kan je eenvoudig en snel inloggen op jouw systemen zodat dit niet ten koste gaat van de productiviteit.

Waarom je gebruik zou moeten maken van een wachtwoordmanager? Het is niet alleen handig dat al jouw wachtwoorden op een centrale plek zijn opgeslagen, maar het is ook veiliger én sneller. Wachtwoorden vergeten is verleden tijd en je kunt lange en complexe wachtwoorden gebruiken die moeilijk te onthouden zijn. Onze adviseur Marc van Erp laat je graag alle voordelen zien door je mee te nemen in onze wachtwoordmanager LastPass.

Webinar LastPass | 30-9-2020 | 14:00 uur

Bekijk de webinar hier terug!

Aan de slag met LastPass?

Aan de slag met de wachtwoordmanager of meer weten over de mogelijkheden? Lees hier meer over onze dienst of neem contact met ons op! We helpen je graag verder.

Wij werken o.a. samen met deze partners: