vorige

Event

Tredion update: Ondernemen in de crisistijd (met Kees de Jong)

Duur: ca. 45 minuten

Live webinar: donderdag 23-04-2020 om 16.00 uur

Meld je hier direct aan voor de webinar!

 

Voor vrijwel elke ondernemer zijn het zeer uitdagende tijden, het maken van de juiste keuzes is nu belangrijker dan ooit. Daar willen we jullie bij helpen middels onze live webinar op aanstaande donderdag om 16.00 uur!

Speciaal voor jullie hebben we topondernemer, investeerder, spreker, mentor en schrijver Kees de Jong bereid gevonden om zijn ondernemerslessen met ons te delen. Want de lessen van Kees de Jong zijn in goede maar ook in uitdagende tijden van toepassing.

Sinds hij samen met zijn compagnon Blauw Research begon, heeft Kees meerdere snelgroeiende bedrijven in binnen en buitenland geleid. Na zijn eigen groeiopleiding aan het MIT executive center heeft hij een rare begeestering ontwikkeld om ook andere ondernemers meer aan zichzelf te laten werken. Het was groeigoeroe Verne Harnish die hem liet kennismaken met de mechanieken achter groei. Hierdoor kreeg hij inzichten en handvatten om de bedrijven die hij daarna leidde nog sneller te laten groeien. Zo ontwikkelde hij onder andere een masterclassprogramma voor groeiondernemers in samenwerking met de Baak (hét trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap) en schreef hij columns over ondernemerschap en groei in Sprout en het Financieel Dagblad. Ook is hij juryvoorzitter van de High Growth Awards en de FD Gazellen groeiprijs.

In 2008 richtte hij met twee andere ondernemers ScaleUp Company op. Kees is mede-iniatiefnemer van nlgroeit, dat als doel heeft het groeivermogen van het Nederlandse bedrijfsleven te stimuleren.

Naast dat Kees de Jong jullie meeneemt hoe te ondernemen in tijden van crisis, willen we jullie bijpraten over de ontwikkeling van Tredion. Dit zal gedaan worden door Jan van Wijgerden zelf, als oprichter van Tredion. Aansluitend zal Femke Cornelissen, onze Microsoft 365 Specialist, tips geven over Next Level thuiswerken. Want het thuiswerken zal ook voor de komende periode niet meer weg te denken zijn.

De aanmelding voor het webinar is gesloten.

Benieuwd naar onze aanpak?

Lees dan onze blog over hoe wij de continuïteit van Tredion waarborgen in de coronaperiode.
Lees de blog hier!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: