vorige

Tredion opent nieuwe locatie in Tilburg
Blog

Tredion opent nieuwe locatie in Tilburg

Sinds 10 juni 2021 zijn wij strategisch partner van Station88 én hebben wij een nieuwe locatie geopend in Tilburg. Met het openen van onze tweede Office Hub zetten we wéér een stap naar de toekomst, naar Next Level! Jan van Wijgerden vertelt in deze blog meer over deze stap!

Tredion opent nieuwe locatie in Tilburg

Het is een lang gekoesterde wens vanuit een Office Hub onze Tilburgse en Brabantse bestaande relaties nog beter te kunnen bedienen. Deze uitgelezen kans grijpen we dan ook met beide handen aan.

We zijn trots op ons strategische partnerschap met Station88. Die trots onderstrepen we met onze vestiging bij Station88. Door onze samenwerking stappen we middenin het bruisende hart van Tilburg. Station88 speelt een verbindende rol in midden-Brabant en voornamelijk in Tilburg. Ze organiseren – online – evenementen met inspirerende sprekers, helpen ondernemers in hun ontwikkeling en zijn echte verbinders.

Voordelen

In de Office Hub, in Gebouw 88, bieden we met flexplekken werkplekken aan collega’s. De mogelijkheid relaties te ontvangen is voor ons de ideale gelegenheid onze kennis over IT nog beter te delen. De modernste technieken, beveiliging en de adoptie van het optimale gebruik… Kortom, de dienstverlening die je van ons gewend bent en waar je altijd op kan terugvallen. Bovendien zijn we nu in de gelegenheid je uit te nodigen voor exclusieve evenementen en workshops!

Ondernemerschap

Onze dienstverlening blijven we vanuit ons vertrouwde ‘hoofdkwartier’ in Gorinchem verzorgen. Ondernemerschap staat bij ons altijd centraal: onze eigen initiatieven, maar vooral het stimuleren en ondersteunen van jouw ideeën, ontwikkelingen en innovaties. Door onze samenwerking met Station88 zijn we weer beter in staat ondernemers te inspireren. Wij zoeken altijd verbinding met bedrijven en gaan deze actieve rol ook in Tilburg vervullen.

Spoorzone

Station88 bevindt zich direct naast het Centraal Station van Tilburg, midden in de bruisende spoorzone die is omgedoopt tot innovatie- en data-gebied. Kunstmatige intelligentie, datatechnologie, interactieve technologie en de toepassing daarvan zijn precies de ontwikkelingen waar wij een rol in willen spelen. We kunnen ons daarom geen betere plek wensen. Station88 past goed bij Tredion: kennis delen, innovatieve ontwikkelingen stimuleren en onze blik op de toekomst richten.

Meer weten over onze plannen?

We zijn trots op onze samenwerking: we hebben een nieuwe manier gevonden om jou als ondernemer nog beter van dienst te zijn. Heb jij een vraag over deze nieuwe, Next Level stap in Tilburg? Neem dan gerust contact met mij op.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: