vorige

Next Level in Tilburg

Wij zijn nu ruim een jaar actief in Tilburg als ICT-dienstverlener en strategisch partner van Station88. We stellen ons graag aan je voor!

Leer ons team kennen

Jouw ICT-partner in Tilburg

Sinds 10 juni zijn wij strategisch partner van Station88 én hebben wij een nieuwe locatie geopend in Tilburg. Met het openen van onze tweede Office Hub zetten we wéér een stap naar de toekomst, naar Next Level. Ken jij ons team van ICT-specialisten al? We stellen ons graag aan je voor!

Wij zijn Team Tredion

Tredion kent haar oorsprong in 1999. Ons team vandaag de dag bestaat uit jonge en bevlogen ICT-specialisten die allemaal het Tredion-DNA hebben. Inmiddels bieden we een dienstenpakket waarmee we ondernemingen tot wel 1000 werkplekken feilloos kunnen bedienen. En dit doen we sinds een jaar ook vanuit Gebouw88 in Tilburg!

Tredion in Tilburg

Wij zijn ruim een jaar actief als strategisch partner van Station88 in onze nieuwe locatie in Tilburg. Het was een lang gekoesterde wens vanuit een Office Hub onze Tilburgse en Brabantse bestaande relaties nog beter te kunnen bedienen. Deze uitgelezen kans hebben wij dan ook met beide handen aangegrepen!

We zijn trots op ons strategische partnerschap met Station88. Die trots onderstrepen we met onze vestiging bij Station88. Door onze samenwerking stappen we middenin het bruisende hart van Tilburg. Station88 speelt een verbindende rol in midden-Brabant en voornamelijk in Tilburg. Ze organiseren – online – evenementen met inspirerende sprekers, helpen ondernemers in hun ontwikkeling en zijn echte verbinders.

Case Station88

Events voor jou

Station88 past goed bij Tredion: kennis delen, innovatieve ontwikkelingen stimuleren en onze blik op de toekomst richten. We bundelen dan ook onze krachten door samen events te organiseren voor mkb’ers in regio Tilburg. Eén van onze eerste events in samenwerking met Station88, de Rabobank en VDT Advocaten was een succes! Dit event had de focus op cybersecurity en cybercrime. Benieuwd hoe dit was? Bekijk dan hieronder de aftermovie!

Daarnaast organiseren we zakelijke padel toernooien voor ondernemers in Tilburg.  Een Next Level manier om sportief bezig te zijn, te netwerken én gezellig te borrelen. Interesse? Neem gerust contact met onze collega Bart Dikmans op.

De tekst gaat verder onder de video.

We zijn trots op onze samenwerking: we hebben een nieuwe manier gevonden om jou als ondernemer nog beter van dienst te zijn. Heb jij een vraag over deze Next Level stap in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs!
Afspraak inplannen

Handige links

  1. Ons team
  2. Onze dienstverlening
  3. Persbericht strategisch partnerschap Station88 & Tredion
  4. Klantcase Station88

Collage Tilburg

Wij werken o.a. samen met deze partners: