Next Level in Tilburg

Next Level in Tilburg

Jouw ICT-partner in Tilburg

Actief in de regio Tilburg, bieden wij hoogwaardige ICT-diensten en organiseren we zakelijke evenementen. Maak op deze pagina kennis met ons team van ICT-experts!

Wij zijn Team Tredion

Tredion kent haar oorsprong in 1999. Ons team vandaag de dag bestaat uit jonge en bevlogen ICT-specialisten die allemaal het Tredion-DNA hebben. Inmiddels bieden we een dienstenpakket waarmee we ondernemingen tot wel 1000 werkplekken feilloos kunnen bedienen.

Events voor jou

We organiseren in Tilburg verschillende events met als doel: kennis delen, innovatieve ontwikkelingen stimuleren en onze blik op de toekomst richten. Eén van onze eerste events in samenwerking met Station88, de Rabobank en VDT Advocaten was een succes! Dit event had de focus op cybersecurity en cybercrime. Benieuwd hoe dit was? Bekijk dan hieronder de aftermovie!

De tekst gaat verder onder de video.

Zakelijk padel in Tilburg

Naast informatie evenementen organiseren we ook zakelijke padeltoernooien. Een Next Level manier om sportief bezig te zijn, te netwerken én gezellig te borrelen. Interesse? Ga naar onze pagina voor de laatste informatie.

Wil jij op de hoogte blijven van onze padelevents in de regio Tilburg? Vul dan onderstaand formulier in!

Next Level ICT

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.

Handige links

  1. Ons team
  2. Onze dienstverlening
  3. Zakelijk padel in Tilburg

Wij werken o.a. samen met deze partners: