Next Level thuiswerken

Next Level thuiswerken

Wil jij dat al jouw medewerkers een Next Level thuiswerkplek hebben? Kies dan één van onze thuiswerk kits powered by Dell.

Kies jouw work-from-home pakket

Iedereen is massaal thuis gaan werken. Toch blijkt dat er nog veel medewerkers zijn die geen goede thuiswerkplek hebben. De kans is groot dat veel bedrijven deels thuis zullen blijven werken, ook na de coronacrisis. Het is dan ook belangrijk om te investeren in een Next Level thuiswerkplek voor al jouw medewerkers. Upgrade daarom de thuiswerkplek van al jouw medewerkers met een van de work-from-home-kits powered by Dell. En dat voor een scherpe prijs!

Work-from-home on the go kit

De basis van elke (thuis)werkplek moet volgens ons bestaan uit een keyboard, muis en headset. De apparatuur kun je gemakkelijk meenemen, wat maakt dat je overal fijn kunt werken.

Dell pakket on the go

Work-from-home standard kit

Als je gewend bent om op kantoor te werken met meerdere schermen is alleen je laptop scherm zeker even wennen. Om nóg efficiënter te kunnen werken bevat deze kit daarom een extra scherm. Zo kun je ook thuis aan de slag op meerdere schermen. Dat is wel zo makkelijk, toch?

Standaard thuiswerkpakket

Work-from-home Next Level kit

Om de thuiswerkplek van jouw medewerkers compleet te maken hebben we de Next Level set. Uiteraard beschik je over de basis, maar veel medewerkers vinden het fijn om te werken op drie schermen. Daarom bestaat het Next Level pakket uit een keyboard, muis, headset en twee schermen. Met deze set zijn jouw medewerkers volledig uitgerust om snel en comfortabel thuis te werken!

Bestel hier jouw pakket!

Wil jij ook een thuiswerk kit bestellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt aangeven in welk pakket of welke pakketten je interesse hebt. Wij nemen contact met je op om het juiste thuiswerkpakket te kiezen, die past bij jouw wensen en die van je medewerkers, en maken dan de definitieve bestelling rond.

Wij werken o.a. samen met deze partners: