vorige

workshop

Microsoft Viva Workshop

Werken jouw collega's hybride en merk je dat je de verbinding verliest? Dan is Microsoft Viva dé oplossing!

Direct inplannen

Optimaliseer de (digitale) werkbeleving

Steeds meer mensen werken hybride: deels thuis en deels op afstand. Dit brengt uitdagingen met zich mee voor elke organisatie. Hoe hou je jouw mensen betrokken? Hoe hou je vast aan de cultuur? Is er nog voldoende ruimte voor ontwikkeling? Dit zijn vragen waar Microsoft Viva het antwoord op biedt. Wij nemen je in onze kosteloze workshop mee!

Viva blog

Microsoft Viva is onderdeel van Microsoft 365. Viva is een oplossing om de (digitale) werkbeleving binnen jouw organisatie te optimaliseren. Het Viva-pakket bestaat uit vier oplossingen: Insights, Topics, Learning en Connections. Viva speelt in op het menselijke aspect binnen de organisatie. Waar is behoefte aan? Denk aan de verbinding met collega’s, het geven van inzichten, de behoefte om te leren. Zo kun je met Viva Learning ontwikkeling stimuleren binnen de organisatie en een digitale leeromgeving vormgeven. Met Insights kun je bijvoorbeeld inzicht geven in de werkdruk van collega’s en een gezonde werkomgeving stimuleren. En nog veel meer…

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. De mogelijkheden van Microsoft Viva: ontdek het volledige pakket!
  2. Een demo van Microsoft Viva
  3. Uitleg over licenties

Het is een interactieve workshop waar je ervaart hoe het is om te werken met Microsoft Viva. Je maakt kennis met het volledige Viva-pakket. Je kunt echter ook inzoomen op een specifiek onderdeel van Viva. Samen kijken we welke wensen er zijn binnen jouw organisatie en daar passen we de workshop op aan!

Meer weten over de oplossingen binnen Microsoft Viva? Lees dan alvast de blog van onze collega Femke hier. Ze vertelt je over de verschillende platformen.

Voor wie?

Ben jij verantwoordelijk voor de (digitale) werkbeleving van jouw collega’s? Je werkt bijvoorbeeld in een rol als IT-manager, leidinggevende of HR-medewerker. Dan is deze workshop iets voor jou!

Plan kosteloos een workshop met jouw management team:

Zou je graag met jouw management team deze workshop willen volgen? Dit kan! We kunnen in overleg een datum plannen waarop jullie van harte welkom zijn bij ons op kantoor. Vul vrijblijvend het formulier in. Wij zullen contact met je opnemen om de mogelijkheden van een kosteloze workshop te bespreken.

Meer events

Wij werken o.a. samen met deze partners: