vorige

Haal meer uit Microsoft OneNote
training

Haal meer uit Microsoft OneNote

Wil jij slimmer leren werken met Microsoft OneNote? Plan dan een training in met jouw team!

direct inplannen

Schrijf jij je notulen altijd en type je het vervolgens over in Word? Of e-mail jij je notulen nog steeds door per e-mail, zodat iedereen de notulen kan inlezen en zijn of haar punten eruit kan halen? Dan is het de hoogste tijd om te ervaren wat OneNote voor jou kan betekenen. Tijdens onze training neemt onze collega Femke je mee in de mogelijkheden van OneNote.

OneNote

Jouw digitale notitieboek

Naast dat OneNote een handig middel voor jouw vergaderingen is, is het ook makkelijk inzetbaar voor je persoonlijke notities. Je kunt OneNote inzetten als jouw digitale notitieboek waar je via je laptop of je mobiel altijd en overal bij kunt.

Gedurende projecten die weken, maanden of zelfs jaren kunnen duren, verzamel je ontzettend veel notities met ideeën, aantekeningen en documenten. OneNote zorgt ervoor dat je alles overzichtelijk bij de hand hebt. Gegevens kwijt? Dat is dus écht verleden tijd.

Haal meer uit OneNote

Je werkt dagelijks met Microsoft 365, maar je hebt het idee dat er meer uit te halen valt. Tijdens onze training nemen we je mee in de mogelijkheden van Microsoft OneNote, de app voor digitale notities. Je gaat direct aan de slag met praktische tips en tricks op één van onze Surface-apparaten*. Het is een interactieve training waarbij je  de ruimte krijgt om vragen te stellen en het gesprek aan te gaan met andere deelnemers. 

De volgende onderwerpen komen tijdens deze middag aan bod:

  • Je OneNote op de juiste plek opslaan
  • Je OneNote delen
  • Aantekeningen maken
  • Werken met sjablonen
  • Actie lijst met taken
  • Zoeken van aantekeningen
  • Koppelen van OneNote in Teams
  • Audio in OneNote

Praktische informatie

Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor voor de trainingen (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). Rondom het kantoor is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt met maximaal 5 personen deelnemen aan deze training bij ons op kantoor. De kosten voor de training bedragen in totaal 750 euro (exclusief BTW). Tijdens het inschrijven kun je de gewenste datum en tijd kiezen. De training duurt circa 3 uur.

Ben jij erbij? Je hoeft geen apparatuur mee te nemen. Wij zorgen voor een kant en klare Microsoft 365 omgeving waar je tijdens de training mee kunt werken. Je mag uiteraard ook je eigen spullen meenemen als je dit fijner vindt.

Wil je de training volgen op een eigen gekozen locatie? Dat is geen probleem! Er worden wel voorrijkosten gerekend.

Plan een training in met jouw team

Meer events

Wij werken o.a. samen met deze partners: