vorige

Plan jouw training in
training

Plan jouw training in

Wil je slimmer leren werken met diverse onderdelen van Microsoft 365? Plan dan een training in met jouw team en ontdek de mogelijkheden!

Direct inplannen

Interactieve trainingen

Wil jij leren hoe je het meeste uit jouw Microsoft 365 omgeving kunt halen? Tijdens onze trainingen nemen wij je mee in interactieve trainingen over de mogelijkheden van het Microsoft platform. Elke training bespreken we een specifiek onderdeel. Van OneNote tot Teams en van Outlook tot SharePoint.

Workshop Engeline

Hoe ziet zo’n training eruit?

Tijdens onze trainingen gaan we aan de slag met diverse onderdelen van het Microsoft 365 platform. Werk jij met Microsoft 365? Dan zijn deze trainingen geschikt voor jou! Denk aan OneNote, Outlook, Microsoft TeamsSharePoint en meer. Elke training bespreken we een specifiek onderdeel. We laten je zien hoe je hiermee kunt werken en we geven je handige tips & tricks. Tijdens de training ga je aan de slag op een van onze Surface-apparaten. Je leert door te doen!

  • Haal het meeste uit het Microsoft 365 platform
  • Werk met een optimaal ingerichte moderne werkplek
  • Stel vragen aan onze ICT-specialisten
  • Handige tips & tricks

Praktische informatie

Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor voor de trainingen (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). Rondom het kantoor is voldoende parkeergelegenheid. Je kunt met maximaal 5 personen deelnemen aan een training bij ons op kantoor. De kosten voor de training en de bijbehorende lunch bedragen in totaal 750 euro (exclusief BTW). Tijdens het inschrijven kun je de gewenste datum en tijd kiezen.

Ben jij erbij? Je hoeft geen apparatuur mee te nemen. Wij zorgen voor een kant en klare Microsoft 365 omgeving waar je tijdens de training mee kunt werken. Je mag uiteraard ook je eigen spullen meenemen als je dit fijner vindt.

Wil je de training volgen op een eigen gekozen locatie? Dat is geen probleem! Er worden wel voorrijkosten gerekend.

Plan een training in met jouw team:

Wil jij slimmer leren werken met de verschillende onderdelen? Klik dan hieronder op een training en plan deze in waar en wanneer jou dit uitkomt!

Wij werken o.a. samen met deze partners: