vorige

Blog

Maak kennis met William

ICT Engineer Supportdesk

Yes, we zijn weer een nieuwe Tredionner rijker: William Blokland. Deze 25-jarige uit Colombia werkt sinds november afgelopen jaar bij ons als BBL ICT Engineer Supportdesk. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken.

Mijn verhaal in Nederland is drie jaar geleden begonnen toen ik vanuit Colombia voor het eerst naar Nederland ben gereisd. Toen sprak ik nog geen woord Nederlands. Nu woon ik in Gorinchem en heb ik mezelf de taal geleerd. Dit doe ik door veel te lezen, tv te kijken, opdrachten te maken in boeken en natuurlijk Nederlands te spreken. Mijn hobby’s zijn films en series kijken en tennissen.

Werken en leren

Voor mij was het al duidelijk dat ik in de IT branche wilde werken. Ik volg nu de opleiding allround medewerker IT systems and devices. Bij Tredion krijg ik de kans om mijn studie deeltijd te volgen en zo werkervaring op te doen. Ik wil blijven leren om mijzelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen Tredion ben ik vooral een spin in het web. Ik ben het aanspreekpunt voor de werkvoorbereiding, logistiek en reparaties. Mijn takenpakket is groot en dat maakt het werk leuk en veelzijdig.

De Tredion mentaliteit

Wat ik het leukste vind aan werken bij Tredion? De werkomgeving is erg prettig en mijn collega’s zijn heel vriendelijk. We helpen elkaar altijd! Ook probeert iedereen op eigen initiatief goed werk te leveren. Die positieve mentaliteit, daar hou ik echt van. Wat ik ook belangrijk vind is dat Tredion voorop wil blijven lopen en daarom altijd op zoek is naar innovatie. Wij worden opgeleid om de beste service aan onze klanten te bieden.

Next Level betekent voor mij…

Next Level betekent voor mij bereid zijn om op een efficiënte manier nieuwe kennis te ontvangen én ermee te werken.

Wil jij meer weten over werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen!
Werken bij Tredion

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met William Blokland,
hij vertelt je er graag meer over

BBL ICT Engineer Supportdesk

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: