vorige

Blog

Maak kennis met Robin

Adviseur / ICT Strateeg

In mei is onze nieuwe collega Robin gestart als Adviseur / ICT Strateeg. In deze blog stelt hij zichzelf voor!

Aangenaam! Mijn naam is Robin van den Haak en ik ben 31 jaar. Samen met mijn vriendin en twee kinderen woon ik in het mooie Dongen. Sinds mei 2022 werk ik bij Tredion als Adviseur / ICT Strateeg. Ik mag organisaties adviseren op het gebied van de moderne werkplek en alles wat daarbij komt kijken, zoals; gebruiksgemak, beveiliging, adoptie en nog veel meer.

Met mijn ruim 10 jaar ervaring in de ICT, gaan we er samen voor zorgen dat ICT écht toegevoegde waarde levert aan jouw organisatie!

Inwerken

Mijn inwerkperiode heb ik als zeer prettig ervaren! Een fijne en warme onboarding, en ik heb direct de juiste middelen ontvangen om aan de slag te kunnen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik fijn kon landen. Een nieuw pand, nieuwe collega’s en andere manieren van werken zijn altijd even wennen, maar bij Tredion kan je bouwen op iedere collega, die je graag daarbij helpen. Dát is teamwork. En met deze kijk op samenwerken, staan we met zijn allen sterk om onze klanten optimaal te helpen.

Door iedereen te leren kennen middels kennismakingsgesprekken is mij dan ook meteen duidelijk geworden wat ik aan mijn collega’s heb. Hierbij is het voordeel van hybride werken ook weer goed onderschreven: sommige kennismakingen waren digitaal, anderen weer lekker “ouderwets” fysiek.

#teamwork

Wat ik het allerleukste vindt aan werken bij Tredion? De gemoedelijke sfeer, de vele borrels en de #teamwork mentaliteit overheersen het meeste. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk dat ons complete portfolio gebaseerd is op het volledig en veilig kunnen ondersteunen van onze klanten. Het staat als een huis en dat geeft mij alle vertrouwen om een organisatie in alle opzichten te kunnen adviseren.

Mijn werk is flexibel, erg breed en nooit klaar met ontwikkelen. Door met iedereen te kunnen sparren ontdekken we nieuwe manieren om de dienstverlening nog verder uit te breiden. Samen met de ontwikkelmogelijkheden die je als team of individu worden geboden, ben ik voorlopig nog niet klaar…..

Next Level betekent voor mij…

Altijd een stap verder gaan. Blijven meedenken, ervoor zorgen dat je als klant niet met vragen blijft zitten. Next Level is ook het kunnen uitleggen van (complexe) ICT-vraagstukken op een manier, zodat iedereen binnen de organisatie de échte meerwaarde ziet en begrijpt wat kantoorautomatisering voor jou als medewerker betekent.

Afspraak maken?

Heb je vragen voor mij? Plan dan gerust een afspraak in. Even bellen? Neem dan hier contact met mij op.

Plan een afspraak

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Robin van den Haak,
hij vertelt je er graag meer over

Adviseur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: