vorige

Blog

Maak kennis met Melvin

ICT Engineer Buitendienst

Team Tredion is sinds september een collega rijker: Melvin van der Werf. Melvin werkt als ICT Engineer Buitendienst. In deze blog stelt hij zichzelf voor!

Mijn naam is dus Melvin. Sinds 1 september ben ik werkzaam binnen Tredion. Geboren en getogen in Dordrecht. Ik woon samen met mijn vriendin in het mooie Tilburg. Naast dat ik met veel passie voor ICT bezig ben, vind ik het super om de Formule 1 te volgen. Dit doe ik al van jongs af aan. Daarnaast vind ik het zelf ook tof om een rondje te rijden op de kartbaan. Naast dat ik van snelheid houd, maak ik ook graag muziek. Muzikant en een zanger bij elkaar, wie weet zien wij elkaar wel een keer in de theaters!

Mijn inwerkperiode

Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen binnen de ICT-wereld. Redelijk veel ervaring, wat ik ook zeker meeneem hiernaartoe! Binnen Tredion zit ik tijdens mijn inwerkperiode in een gecombineerde rol: buitendienst en supportdesk. Wellicht heb je mij dus al aan de telefoon gehad. Wanneer ik alles goed onder de knie heb ga ik aan de slag in de buitendienst. Dit betekent dat ik bij klanten op locatie aan het werk ben en projecten draai.

Ik loop nu een goede maand mee binnen Tredion en ik heb mijn inwerkperiode zo goed en wel achter de rug. Het fijne hieraan vind ik dat ik écht als nieuwe medewerker ben ontvangen in een hechte groep. Iedereen nam mij mee in het bedrijf, wilde mij alles laten zien en stond klaar om mij te helpen. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Natuurlijk word ik nu nog steeds goed ondersteund. Iedereen wil elkaar helpen binnen Tredion en dit maakt Tredion naar mijn idee ook zo sterk en het leukste om te werken!

Next Level betekent voor mij…

Samen een hoger niveau bereiken. Bijvoorbeeld met het team buitendienst. Zij willen mij graag helpen om verder te komen en te groeien binnen de rol. De collega’s uit mijn team zijn ook veel bezig met het slim maken van hun huis en daar leer ik ook veel over. Het samenwerken in mijn team is erg fijn, want de passie voor ICT is aanstekelijk!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Wil jij ook aan de slag binnen ons team? Bekijk dan onze vacatures.
Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Melvin van der Werf,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Engineer Buitendienst

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: