vorige

Maak kennis met Marc
Blog

Maak kennis met Marc

Adviseur / ICT Strateeg

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: Marc Bras! Sinds maart 2023 verrijkt hij ons adviesteam als Adviseur / ICT Strateeg. In deze blog stelt Marc zich voor, deelt hij meer over zijn ICT-loopbaan en vertelt hij over zijn eerste maand bij Tredion.

Maak kennis met Marc

Wie ben ik?

Ik ben Marc Bras, 46 jaar jong/oud (mag je zelf kiezen) uit Ridderkerk, oorspronkelijk uit Bergen op Zoom. Gelukkig getrouwd met Gwynneth, en samen trotse ouders van onze dochter Shannon.

Sinds 2022 ben ik actief in de sportschool, daarnaast wandel ik graag. Mijn ultieme doel is om binnen 3 jaar de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella (796 km) te voltooien. Verder kun je mij wakker maken voor lasagne en Formule 1. Sinds 2021 verdiep ik mij in de wereld van whisky, dus het jaarlijkse bezoek aan het International Whisky Festival in Den Haag staat ook op de agenda.

Mijn ICT-loopbaan

Ooit in mijn achtste levensjaar ben ik gestart met computers. Op mijn elfde heb ik zelfs mijn eerste diploma bij Scheidegger behaald: Basiskennis Computerkunde en Programmeren in Basic. Havo doorlopen, Hogere Informatica (Avans, Breda) en daarna vrolijk van richting veranderd in een commerciële loopbaan. Om dat laatste ook formeel vast te leggen heb ik een aantal jaar geleden HBO Sales- en Accountmanagent aan de NCOI voltooid.

Starten als adviseur

Per 1 maart 2023 ben ik gestart als Adviseur ICT bij Tredion, een zeer warm welkom met een leuk programma. De begeleiding, uitleg en communicatie tijdens (maar ook voorafgaand aan) de inwerkperiode ervaar ik als zeer prettig.

Vanaf het eerste contact ervaarde ik een enorme klik en positieve energie bij Tredion. Dit is in de eerste werkzame dagen eigenlijk alleen maar meer geworden. Daar waar ik normaliter toch wel een paar weken nodig heb om me écht thuis te voelen, kwam dat gevoel bij Tredion al gelijk in de eerste week.

Reilen en zeilen van Tredion

In mijn rol komt mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar het reilen en zeilen binnen organisaties goed van pas. Ik wil de behoefte van de klant altijd goed snappen zodat er ook een degelijk en goed onderbouwd advies gegeven kan worden. Verder kenmerkt mijn functioneren zich als een “spin in het web”, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat bij mij door het simpelweg nakomen van afspraken en duidelijke communicatie.

Ik werk graag samen met mijn collega’s op kantoor, omdat ik de persoonlijke interactie en het plezier met anderen belangrijk vind in mijn werk. Een leuke organisatie, no-nonsens mentaliteit, leuke jonge collega’s, prima faciliteiten… ik hoop met mijn ruim 25 jaar ervaring al snel een waardevolle bijdrage te leveren.

Next Level betekent voor mij…

Next Level in technologie en innovatie, maar ook in klantbenadering, immers: mensen doen zaken met mensen. Prettig zaken doen met onze klanten, waarbij de voordelen van ons advies (‘What’s in it for me?’) duidelijk zijn voor de klant. Next Level voor mij persoonlijk is het op termijn specialiseren in Artificial Intelligence en/of (Big)Data. Maar laat ik eerst maar eens beginnen door dit jaar eindelijk de Microsoft certificeringen xx-900 te behalen.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Wil jij ook aan de slag binnen ons team? Bekijk dan onze vacatures.
Onze vacatures

Werkplek van Marc Bras

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Marc Bras,
hij vertelt je er graag meer over

Adviseur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Marc Bras

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: