vorige

Maak kennis met Firat
Blog

Maak kennis met Firat

ICT Engineer Supportdesk

In juni 2023 mochten we onze nieuwe collega Firat Çevik verwelkomen in ons reparatie & werkvoorbereidingsteam. Hij stelt zich graag aan je voor!

Maak kennis met Firat

Hallo! Mijn naam is Firat Çevik, ik ben 22 jaar en kom uit Rotterdam. Sinds juni 2023 ben ik werkzaam bij Tredion en ik heb het enorm naar mijn zin. Leuke collega’s, een mooie werksfeer en een geweldig bedrijf!

Ik zit al ongeveer twee jaar in de IT bij verschillende overheidsinstanties. Denk daarbij aan Gemeente Rotterdam, Amsterdam, de Volksbank en Rijkswaterstaat. Hier heb ik ervaring in de IT kunnen opdoen. Bij Tredion wil ik nog meer te weten komen over IT en het oplossen van problemen met hardware steeds meer onder de knie krijgen.

Verder hou ik ervan om te gamen, ben ik trainer van een voetbalclub in Rotterdam en vind ik het leuk om voetbal te spelen en te kijken.

Reparatie & werkvoorbereiding

Ik werk in het reparatie & werkvoorbereidingsteam. Dat wil zeggen dat wij tickets oppakken en hardware klaarmaken voor onze klanten. Ik kon mijn inwerkperiode bij Tredion niet beter wensen. Mijn collega’s waren heel vriendelijk en stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Nu heb ik het zo goed als onder de knie!

Wat vind je het leukste aan werken bij Tredion?

De geweldige collega’s natuurlijk! Waarbij we naast het harde werk ook lekker kunnen lachen. Daarnaast is het natuurlijk mooi om klanten te helpen met hun problemen, zodat ze met een glimlach ons pand verlaten.

Next Level betekent voor mij…

Productief en efficiënt, maar tegelijkertijd ook collegiaal en behulpzaam zijn.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website

Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Firat Çevik,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Engineer Supportdesk

Stuur een e-mail
Firat Çevik

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: