Maak kennis met Filip
Blog

Maak kennis met Filip

Yes, ons team is sinds mei 2024 een collega rijker: Filip Lubarda. Filip gaat aan de slag als Technisch Projectbegeleider. In deze blog stelt hij zichzelf voor!

Maak kennis met Filip

Hallo, mijn naam is Filip Lubarda en ik ben onlangs begonnen als Technisch Projectbegeleider bij Tredion. In mijn vrije tijd geniet ik van fietsen door de prachtige Nederlandse landschappen en lees ik graag over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Met een achtergrond als IT-consultant heb ik ruime ervaring opgedaan in de ICT-sector, wat me een stevige basis geeft voor mijn huidige rol.

IT-projecten

Binnen Tredion ben ik verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van diverse IT-projecten. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat we projecten op tijd en binnen budget opleveren, terwijl we tegelijkertijd de hoogste kwaliteit handhaven.

Mijn inwerkperiode bij Tredion was een zeer positieve ervaring. Het team heeft me hartelijk verwelkomd en ik kreeg uitgebreide ondersteuning om me snel thuis te voelen. De open communicatie en de behulpzame collega’s hebben echt een verschil gemaakt.

Samenwerking en innovatie

Het leukste aan werken bij Tredion is de stimulerende en collegiale werkomgeving. Er is een sterke focus op samenwerking en innovatie, wat me inspireert om elke dag mijn best te doen. Bovendien waardeer ik de mogelijkheid om mijn vaardigheden continu te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende projecten.

Next Level betekent voor mij…

Het voortdurend streven naar verbetering en innovatie. Bij Tredion vertaalt dit zich naar het omarmen van nieuwe technologieën en werkwijzen om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Het is een mindset waarbij we altijd een stap vooruitdenken en onszelf uitdagen om grenzen te verleggen.

Ik kijk ernaar uit om verder te groeien binnen Tredion en bij te dragen aan ons gezamenlijke succes.

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website.

Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Filip Lubarda,
hij vertelt je er graag meer over

Technisch Projectbegeleider

Stuur een e-mail
Filip Lubarda

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: