vorige

Maak kennis met Bart
Blog

Maak kennis met Bart

ICT Adviseur / Binnendienst

Yes, het adviesteam is sinds december een collega rijker: Bart Klomp. De 22-jarige Bart gaat aan de slag als ICT Adviseur in de binnendienst. In deze blog stelt hij zichzelf voor!

Maak kennis met Bart

Hoi, ik ben Bart en wat leuk dat je de tijd neemt om mijn blog te lezen! Gedurende mijn hele levensduur (inmiddels 22 lentes) woon ik met trots in de mooiste vestingstad van Nederland, Gorinchem! Sinds december 2022 ben ik met veel plezier begonnen als ICT Adviseur / Binnendienst bij Tredion. Dit is mijn eerste “echte” baan, hiervoor ben ik altijd voltijd naar school gegaan. Na het behalen van mijn Associate Degree diploma heb ik de overstap gemaakt naar een deeltijdstudie, Bachelor Bedrijfskunde. Door het behalen van mijn AD-diploma heb ik vrijstelling voor de eerste twee jaar, wat betekent dat ik ben ingestroomd in het derde leerjaar van de studie.

Wie ben ik?

Naast mijn school en werk hou ik mezelf graag bezig met sport. Van voetbal, darten tot auto’s die rondjes rijden op een baan, ik kijk het allemaal. Ik zit niet alleen maar op de bank vastgeplakt aan de tv hoor. Zo sport ik zelf ook nog zo’n vier à vijf keer per week in de sportschool en ben ik een groot wintersportliefhebber. In het weekend zit ik zeker niet stil, zo spendeer ik graag tijd met mijn vriendin of in het café met mijn vrienden (waar mijn vriendin overigens ook vaak bij is). Tot slot vind ik het ook niet onplezierig om voor de Playstation te zitten of een goede serie te kijken op Netflix.

Werken in de binnendienst

Maar goed, ik kan nog wel even doorgaan over mezelf, maar ik vertel graag meer over mijn eerste maand bij Tredion. En deze is ruim voldoende bevallen! Zoals ik al zei ben ik bij Tredion werkzaam als ICT Adviseur in de binnendienst. Samen met mijn buddy Raymond verwerken wij inkomende verzoeken van klanten. Deze verzoeken variëren onder andere van laptops, telefoons maar ook licenties. Ook staan wij ter beschikking als er klanten bij ons op locatie komen. Wij zorgen ervoor dat we klanten op de juiste manier van dienst zijn en zij ons pand met een glimlach verlaten.

Lees ook de blog van Raymond over werken in de binnendienst hier!

Mijn inwerkperiode

Ondanks dat ik ‘maar’ 22 jaar ben, heb ik voor veel mooie organisaties mogen werken/stage lopen. Hier waren alle inwerkperiodes zeker in orde. Toch was mijn inwerkperiode bij Tredion écht Next Level! Ik ben met open armen ontvangen en binnen twee weken voelde ik me al helemaal thuis binnen het bedrijf. Om snel een goed beeld te krijgen van alle teams stonden mijn eerste weken vooral in het teken van kennismakingsgesprekken. Deze gesprekken voerde ik met een teamleider van het desbetreffende team. Dit waren vaak leerzame en informele gesprekken. Op deze manier leer je een bedrijf en haar facetten snel kennen.

Het leukste aan werken bij Tredion vind ik dat geen dag hetzelfde is! Goed, klinkt heel cliché maar het is écht zo. Je weet nooit wat voor verzoeken er van klanten komen en hoe je hierop kan inspelen. Ook is er voldoende afwisseling tussen de verschillende werkzaamheden. Verder is de werksfeer onder alle teams echt top. Teamwork is een understatement!

Next Level betekent voor mij…

Een Next Level werkgever betekent voor mij dat je er bent voor je medewerkers. Ervoor zorgen dat het personeel iedere dag met plezier naar het werk gaat. Ik kan niet voor iedereen spreken, maar ik ga met plezier naar mijn werk, door weer en wind. Werkplezier zorgt ervoor dat ik die extra stap zet en de klantverwachting wil overtreffen met een dikke 11 in plaats van een prima 7!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen! Wil jij ook aan de slag binnen ons team? Bekijk dan onze vacatures.
Onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Bart Klomp,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Adviseur / Binnendienst

Stuur een e-mail
Bart Klomp

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: