vorige

Event

Lunchsessie Outlook

Wil jij slimmer leren werken met Microsoft Outlook? Meld je dan aan voor onze aankomende lunchsessie op 25 januari!

Meld je direct aan

Ontdek de mogelijkheden van Outlook

Microsoft Outlook is een erg populaire mailingstool. Er zijn maar weinig bedrijven die Outlook niet gebruiken. Maar wist je dat Outlook meer in petto heeft dan alleen mails versturen en jouw agenda bijhouden? Tijdens onze lunchsessie laten wij zien wat Outlook nog meer te bieden heeft!

Meld je direct aan

Outlook goed geordend = hoofd leegmaken

Tijdens onze lunchsessie op dinsdag 25 januari focussen we drie uur lang alleen op Outlook. We gaan kijken hoe je structuur kan brengen in jouw mailbox. Ook leer je handige tips and tricks over Outlook die jou veel tijd kunnen besparen.

  • Berichten maken, verzenden en beheren
  • Werken met een lint
  • Werkbalk snelle toegang
  • Aanmaken van contactpersonen en werken met verzendlijsten
  • Agendagegevens zoeken en archiveren
  • Categoriseren
  • Standaardinstellingen
  • Optionele instellingen

Lunchsessie Outlook – 25 januari

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan deze lunchsessie? Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). De eerstvolgende training vindt plaats van 11:00 tot 14:00 uur op 25 januari. Wees er snel bij, want er is een maximum van 5 deelnemers. De kosten voor de training en de bijbehorende lunch bedragen 350 euro per persoon per training (exclusief BTW).

Ben jij erbij? Je hoeft geen apparatuur mee te nemen. Wij zorgen voor een kant en klare Microsoft 365 omgeving waar je tijdens de training mee kunt werken. Je mag uiteraard ook je eigen spullen meenemen als je dit fijner vindt.
Meld je direct aan

Meer weten?

Heb je vragen over de lunchsessie en de invulling hiervan? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder! Kun je er niet bij zijn? Houd dan onze pagina hier in de gaten voor nieuwe lunchsessies over diverse applicaties binnen Microsoft 365.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Femke Cornelissen- de Bruin,
ze vertelt je er graag meer over

Adoptie & Moderne Werkplek Consultant

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: