vorige

Event

Lunchsessie OneNote

Wil jij slimmer leren werken met Microsoft OneNote? Meld je dan aan voor onze aankomende lunchsessie op 12 november!

Meld je hier aan Meer informatie

Schrijf jij je notulen altijd en type je het vervolgens over in Word? Of e-mail jij je notulen nog steeds door per e-mail, zodat iedereen de notulen kan inlezen en zijn of haar punten eruit kan halen? Dan is het de hoogste tijd om te ervaren wat OneNote voor jou kan betekenen. Tijdens onze lunchsessie neemt onze collega Femke je mee in de mogelijkheden van OneNote.

Jouw digitale notitieboek

Naast dat OneNote een handig middel voor jouw vergaderingen is, is het ook makkelijk inzetbaar voor je persoonlijke notities. Je kunt OneNote inzetten als jouw digitale notitieboek waar je via je laptop of je mobiel altijd en overal bij kunt.

Gedurende projecten die weken, maanden of zelfs jaren kunnen duren, verzamel je ontzettend veel notities met ideeën, aantekeningen en documenten. OneNote zorgt ervoor dat je alles overzichtelijk bij de hand hebt. Gegevens kwijt? Dat is dus écht verleden tijd.

Haal meer uit OneNote

Je werkt dagelijks met Microsoft 365, maar je hebt het idee dat er meer uit te halen valt. Tijdens onze training nemen we je mee in de mogelijkheden van Microsoft OneNote, de app voor digitale notities. Je gaat direct aan de slag met praktische tips en tricks op één van onze Surface-apparaten*. Het is een interactieve training waarbij je  de ruimte krijgt om vragen te stellen en het gesprek aan te gaan met andere deelnemers. 

De volgende onderwerpen komen tijdens deze middag aan bod:

  • Je OneNote op de juiste plek opslaan
  • Je OneNote delen
  • Aantekeningen maken
  • Werken met sjablonen
  • Actie lijst met taken
  • Zoeken van aantekeningen
  • Koppelen van OneNote in Teams
  • Audio in OneNote

*Je kunt ook je eigen apparaat meenemen als dit je voorkeur heeft.

Lunchsessie OneNote – 12 november

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan deze lunchsessie? Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). De eerstvolgende training vindt plaats van 11:00 tot 14:00 uur op 12 november. Wees er snel bij, want er is een maximum van 5 deelnemers. De kosten voor de training en de bijbehorende lunch bedragen 350 euro per persoon per training (exclusief BTW). Meld je direct aan

Meer weten?

Heb je vragen over de lunchsessie en de invulling hiervan? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder! Kun je er niet bij zijn op 12 november? Houd dan onze pagina hier in de gaten voor nieuwe lunchsessies over diverse applicaties binnen Microsoft 365.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Femke Cornelissen- de Bruin,
ze vertelt je er graag meer over

Adoptie & Moderne Werkplek Consultant

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: