Inspiratiesessie: bellen met Teams en Copilot
Event

Inspiratiesessie: bellen met Teams en Copilot

meld je direct aan

Integreer Copilot binnen Microsoft Teams

Benieuwd hoe bellen met Microsoft Teams jouw communicatie kan transformeren? Meld je dan kosteloos aan voor onze inspiratiesessie op woensdag 19 juni, georganiseerd in samenwerking met Odido. Ontdek samen met Kelvin Anselmo, Senior Business Consultant bij Odido, hoe je niet alleen kunt bellen met Teams, maar ook hoe je Artificial Intelligence en Copilot effectief integreert binnen je telefonieplatform.

Inspiratiesessie: bellen met Teams en Copilot

Innovatie Hub

Je bent woensdag 19 juni vanaf 09:00 uur van harte welkom in het Innovatie Hub van Odido in Stadion Galgenwaard (Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht). Samen met onze partner Odido nemen we je in een ochtend mee in bellen met Teams en Copilot en Teams Mobile Phone. We geven live demo’s en natuurlijk is er ruimte voor een interactieve Q&A!

Programma

09:00 – 9:30 Aanvang
09:30 – 10:00 Ontvangst door Tredion
10:00 – 11:30 Inhoudelijke sessie Kelvin Anselmo

Kelvin Odido11:30 – 12:00 Quiz
12:00 – 13:00 Lunch
13:00 – 13:30 Optionele rondleiding Stadion Galgenwaard

Wat gaat er veranderen met Copilot in Microsoft Teams?

Om je een voorproefje te geven van de mogelijkheden met Copilot in combinatie met bellen in Teams, hierbij enkele voorbeelden:

  • Meet de klanttevredenheid direct tijdens gesprekken.
  • Noteer automatisch actiepunten.
  • Genereer zonder moeite notulen en samenvattingen.
  • Verkrijg waardevolle inzichten met uitgebreide analyses.
  • Creëer een 360-graden klantbeeld.

Deze mogelijkheden zijn geïntegreerd binnen je Microsoft-omgeving, waardoor je communicatieprocessen efficiënter en effectiever worden.

Mobiele telefonie in Teams

Kelvin licht ook de toekomstige mogelijkheden van Teams Phone Mobile toe, waarbij je mobiele telefonie naadloos integreert binnen Teams. Dit betekent dat je in Teams kunt bellen met mobiele nummers.

Het fijne is: alle functionaliteiten zijn ingebouwd in Teams. Er zijn geen extra apps of plug-ins nodig. Ook heb je een beschikbaarheidsstatus, gedeelde gespreksgeschiedenis en kan je soepel schakelen tussen mobiele gesprekken en Teams-meetings. Zo kan je nog makkelijker met klanten en collega’s bellen via Teams en heb je eindelijk een volledige integrale oplossing voor al jouw interne en externe communicatie.

Voor wie?

Dit event is voor iedereen die meer wil weten over bellen met Teams. Of je nu al gebruikmaakt van bellen met Teams of nog niet, dat maakt niet uit. In beide gevallen maak je kennis met nieuwe functionaliteiten, waarvan je niet wist dat ze mogelijk waren!

Ben je klaar om de volgende stap te zetten met Microsoft 365 Copilot binnen jouw telefonieplatform? Meld je dan nu kosteloos aan!

Meld je direct aan

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Roy de Bruijn,
hij vertelt je er graag meer over

Commercieel directeur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Roy de Bruijn

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: