Glasvezel De Peulen (Hardinxveld-Giessendam)

Glasvezel De Peulen (Hardinxveld-Giessendam)

Wil je supersnel & stabiel internet? Bekijk dan onze zakelijke glasvezel pakketten exclusief voor ondernemers op De Peulen in Hardinxveld-Giessendam.

Schrijf je direct in

In samenwerking met onze partner Fore Freedom verzorgen wij de vraagbundeling van glasvezel aan ondernemers op De Peulen in Hardinxveld-Giessendam. Ga jij voor supersnel & stabiel internet? Meld je voor 10 maart 2023 aan en profiteer van ons exclusieve aanbod, inclusief een JBL Go 2 Bluetooth Speaker.

Onze glasvezel pakketten

Glasvezel De Peulen

*Aansluiting inclusief installatie van een CPE (glasvezelmodem), aanleg werkzaamheden en inpandige afwerking tot 10 meter. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Wat glasvezel jou kan bieden

Glasvezel internet kent ontzettend veel voordelen. De belangrijkste 4 zetten wij voor je op een rij.

 • Voor hetzelfde geld het snelste
  Wanneer je kiest om over te stappen naar glasvezel internet, ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting. Voor datzelfde geld profiteer je toch van de voordelen van glasvezel.
 • Supersnel en stabiel internet
  Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Dat maakt dat je nooit last hebt van digitale spitsuren en storingen. Je verbinding is altijd snel en stabiel. Ideaal!
 • Zorgeloos werken in de cloud
  Deze oplossing kan oneindige hoeveelheden data aan. En dat is goed, want een goede internetverbinding is essentieel voor het werken in de cloud, voor een goede beveiliging en voor de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen.
 • Even snel up- als downloaden
  Waar het bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt om iets te uploaden in plaats van te downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Net zo snel dus!

Wil je weten wat wij voor jou en jouw internetverbinding kunnen betekenen? Bekijk dan ook onze dienstenpagina of neem direct contact op, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

Wil jij ook Next Level internet?

Dan is het tijd om te kiezen voor glasvezel. Schrijf je hieronder direct in voor één van onze glasvezel pakketten!
Schrijf je direct in

Wij werken o.a. samen met deze partners: