vorige

Geld besparen door cybersecurity!
Event

Geld besparen door cybersecurity!

Sinds ruim een jaar zijn wij strategisch partner van Station88 én hebben wij een nieuwe locatie geopend in Tilburg. In deze blog vertelt collega Bart Dikmans meer over onze activiteiten in de regio én ons aanstaande Cybersecurity Event!

Geld besparen door cybersecurity!

We zitten nu bijna een jaar in Tilburg. Naast het beter kunnen bedienen van onze bestaande klanten, willen we ook een actieve rol in de regio aannemen. Het is ons doel om MKB-ondernemers in Tilburg te inspireren. Wij zoeken de verbinding met de bedrijven door onder andere evenementen te organiseren. Dit doen we samen met gerenommeerde bedrijven in Tilburg en omgeving.

Collage Tilburg

Security Scans

Eén van de zaken die ik heb opgepakt in Tilburg is het uitvoeren van kosteloze security scans. Met 7 miljoen cyberaanvallen per dag wereldwijd is het niet de vraag of je als ondernemer gehackt wordt, maar wanneer… Met deze scan geven we een rapport af dat inzicht geeft in je huidige cyberveiligheid. Zo ontdek je waar jouw security tekortschiet en krijg je tips om jouw security naar the Next Level te brengen! En deze scan is niet alleen belangrijk voor grote bedrijven, maar ook voor MKB-bedrijven.

Cybersecurity Event

Een andere activiteit die ik samen met mijn collega’s en andere bedrijven uit de regio oppak in Tilburg is het organiseren van events. De afgelopen tijd hebben we een geslaagd padel toernooi georganiseerd bij Peakz Padel Oisterwijk en we waren ook van de partij bij het Hap Stap Festival. Ons volgende event gericht op cybersecurity staat al in de agenda!

Bijna de helft van alle bedrijven krijgt te maken met internetcriminelen. De schade door een cyberaanval kan een enorme impact hebben op jouw onderneming. Daarom is het van groot belang om je cybersecurity op orde te hebben.

Om je hierbij te helpen organiseren VDT Advocaten, Rabobank, Station88 en Tredion een Cybersecurity Event in Midden-Brabant op 14 juli 2022. Tijdens dit event ligt de focus op het bewust maken van jou als ondernemer; technisch, maar ook in houding en gedrag. Je krijgt inzicht in de risico’s die jouw onderneming loopt en krijgt praktische handvatten om deze te beperken.

Wat kun je verwachten?

Om 14:00 uur is de inloop bij Station88 in Tilburg. Tijdens het event krijg je inzicht in de werking van een criminele organisaties. Na de presentaties kies je twee break-out sessies die je wil bijwonen. Elke bezoeker gaat naar huis met inzicht en tips & tricks om zichzelf en zijn/haar bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen!

  1. 14:00 uur Inloop
  2. 14.30 uur Welkom door Cindy van Hamond – programmamanager Station88
  3. 14.45 uur Financiële impact hack door Marcel de Boer – Hoppenbrouwers
  4. 15.15 uur (On)mogelijkheden van cybersecurity door Jochen den Ouden – Ethical Hacker
  5. 16.00 uur Break-out sessie 1
  6. 16.50 uur Break-out sessie 2
  7. 17.30 uur Afronding door de dagvoorzitter en start naborrel
  8. 18:30 uur Einde

Meer informatie over de break-out sessies en aanmelden? Klik hier!

Ben jij erbij?

De verwachting is dat de komende jaren 95% van alle bedrijven een keer wordt bezocht door “digitale inbrekers”… Meld je dus snel aan en geef meteen aan naar welke 2 break-out sessies je voorkeur gaat. Tot dan!

Meld je aan!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Luuk Vaessen,
hij vertelt je er graag meer over

Business Controller

Stuur een e-mail
Luuk Vaessen

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: