vorige

Blog

Discover Workshops bij Microsoft

Wil je zelf ervaren hoe het is om gebruik te maken van de werkplek van de toekomst? Ga mee naar Microsoft!

Plan hier een workshop in

Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit? Kan wat we nu doen niet makkelijker? Dit zijn veelal vragen die we van onze klanten ontvangen. Wij zijn per slot van rekening helemaal op de hoogte van de nieuwste snufjes, programma’s en manier van werken, dat is onderdeel van ons werk. Echter zijn er veel bedrijven die in hun manier van werken niet zijn blijven innoveren. Of het misschien wel proberen, maar waar het niet goed lukt. Tijd om hier snel wat aan te doen! We kunnen het natuurlijk aan je presenteren, maar blijft het niet beter hangen wanneer je het zelf ervaart?

Ervaar de Moderne Werkplek

De eerste Microsoft Discover Workshop is een feit! Afgelopen maand is een aantal van onze klanten met ons mee geweest naar het kantoor van Microsoft in Amsterdam. Ze hebben daar zelf achter de knoppen van de Moderne Werkplek gezeten en hebben kunnen ervaren hoe het is om het platform van Microsoft 365 (Office) optimaal te gebruiken. Dat was zeker voor velen een echte ‘eyeopener’!

Veel bedrijven betalen maandelijks licenties voor Office365 / Microsoft365. Ze gebruiken SharePoint en OneDrive, hebben Teams wel eens gezien en gebruiken over het algemeen vooral Outlook voor hun e-mail. Dit werkt waarschijnlijk nu prima. Toch zijn er veel meer mogelijkheden binnen het platform waar ze nu al toegang toe hebben. Zonde dit niet te gebruiken, toch? Wie weet kan Yammer, Delve of PowerBI wel heel veel frustraties uit jouw dagelijkse werkzaamheden halen of kan het je misschien wel een hoop tijd besparen!

Dit kunnen we je natuurlijk vertellen, maar wij denken dat je dit beter zelf kunt ervaren! In onze Discover Workshops bij Microsoft gaan we aan de slag met een virtuele omgeving en werken we met Microsoft 365 zoals Microsoft het voor ogen heeft. Je ervaart uit eerste hand wat er mogelijk is en hoe gemakkelijk je ermee aan de slag kunt gaan. Het doel is jou genoeg inspiratie te geven om dingen vanaf morgen bij jouw organisatie nog slimmer te gaan doen!

Ga jij de volgende keer ook mee?

Plan hier jouw Discover Workshop in!

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Tim Kerseboom,
hij vertelt je er graag meer over

Adviseur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: