vorige

case

‘Ze zijn er wanneer ik ze nodig heb!’

Voor de Business Assistance en Personal Assistance van Angels Agency is goede ICT-dienstverlening onmisbaar.

‘Dankbaar en dienstbaar maatwerk leveren’

Angels AgencyAngels Agency is een jong en snelgroeiend bureau. Judith Veldt vindt dat de term ‘Virtual Assistancy’ de lading van hun dienstverlening niet volledig dekt. Daarom gebruikt ze liever de benamingen Business Assistant en Personal Assistant. Judith ondersteunt directeuren, CEO’s en ondernemers door overzicht te houden en structuur aan te brengen in hun agenda’s. De diensten bestrijken een breed speelveld, van zakelijk tot privé. De Angels beschikken over diverse en uiteenlopende kwaliteiten, zodat vlot antwoord gegeven kan worden op verschillende vragen. De dienstverlening varieert van het plannen van meetings, het boeken van tickets en het op orde houden van agenda’s.

Angels Agency zorgt voor ‘menselijke momenten’ in de planning en maakt gebruikt van groepsapps, zodat altijd een Angel paraat staat. De specialiteiten van de Angels lopen uiteen van social-ondersteuning tot content creating. De Angels zorgen aan de achterkant voor overzicht en structuur, zodat klanten in staat zijn tijd te besteden aan zowel zakelijke als privé hoogtepunten. Judith: “Wij schrijven zelfs de Sinterklaasgedichten of boeken een plantenhotel tijdens hun vakantie!” Door het virtuele karakter bedient Angels Agency haar klanten wereldwijd met maatwerk. De inzet van goede ICT is daarbij zeer belangrijk!

Klantcase Angels Agency

‘Kennis en kunde uitbreiden’

“Als Business of Personal Assistant lever je dienstbaar en dankbaar werk. We hebben dagelijks contact met onze klanten en bespreken hun urgentie en behoeften. Het is van belang dat we elkaar goed leren kennen, zodat we kunnen bepalen welke ‘to do’s’ wij uit handen kunnen nemen. Mijn netwerk breidt zich snel uit en met behulp van Tredion ben ik in staat mijn dienstverlening vlot en veilig te leveren. Berry van Ochten is mijn contactpersoon.”, vertelt Judith.

Berry: “Wij staan Angels Agency bij met al onze diensten. Van beheer van devices, security, telefonie met Teams tot de internetverbinding… Echt het complete plaatje! Binnenkort beginnen we met security awareness trainingen, omdat Angels Agency haar diensten voornamelijk ‘virtueel’ levert, onder andere aan overheidsinstanties, is het superbelangrijk dat ze veilig werken.”

Judith: “Ik kan met specifieke vragen altijd bij Berry terecht. Hij zorgt dat mijn ICT georganiseerd wordt en dat de data van mijn klanten altijd veilig is. ”

Ambassadeur

“Door mijn ervaring met verschillende klanten, waardeer ik heel erg het belang van goede ICT. Op dat vlak zie ik een groot verschil in kwaliteit, waarbij Tredion er wat mij betreft echt bovenuit steekt! Ik beveel hun dan ook van harte aan bij mijn klanten. Op het gebied van telefonie zorgen zij naast alle hardware bijvoorbeeld met behulp van een ‘085-nummer’ ervoor dat telefoontjes worden doorgeschakeld en één van de Angels altijd voor de betreffende klant een gesprek kan opvangen!”

‘Ik gun iedereen zo’n fijne ICT-partner!’

Judith: “Buiten het complete plaatje wat ze voor mij verzorgen, springt voor mij de klantenservice er bovenuit! De helpdesk is heel goed bereikbaar. Het is heel fijn dat het zo’n groot team is, waarin alle specialiteiten verenigd zijn. Ik word altijd vriendelijk en vlot te woord gestaan en ze denken uit zichzelf met mij mee: voor mijn gevoel staan we schouder aan schouder!” Judith vervolgt: “Het is bij Tredion altijd helder welke diensten ze leveren, tegen welke prijs. Er wordt vooraf transparant gecommuniceerd. Door goede advisering en complete ondersteuning is Angels Agency in staat Next Level diensten te leveren!”

Ook Next Level ICT?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. We helpen je graag verder met jouw ICT-uitdagingen!

Plan een afspraak

Meer cases

Wij werken o.a. samen met deze partners: