Partners voor ’t leven!
case

Partners voor ’t leven!

Ter ere van het 25-jarig bestaan van Tredion, bracht Jan van Wijgerden een bezoek aan ‘klant van het eerste uur’ Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen in Gorinchem. Het gesprek met directeuren Jenno en Jesse van Ekeren dat volgde was geanimeerd en inspirerend!

Klantcase Van Ekeren

Veel meer dan een ‘reguliere’ klantcase, is dit het verhaal van een lange, vertrouwde en hechte relatie.

Gedeelde agenda’s

Jan: “Toen ik net voor mezelf begon, met het bouwen en verkopen van computers, benaderde Netty Verzijl mij met de vraag of ik een assurantiekantoor kon helpen met een digitale gedeelde agenda.” Jenno: “Hoewel we allebei uit Vuren komen, kenden we elkaar alleen van het gedag zeggen op ‘de voetbal’.”

Afstudeerstage

Het gevolg van die eerste samenwerking was dat Jan met Com.Tech., de voorloper van Tredion, bedrijfsruimte in het pand van Van Ekeren in Vuren ‘toebedeeld’ kreeg. Jan: “Dat viel nog samen met het afronden van mijn opleiding. Ik volgde mijn afstudeerstage ook bij Van Ekeren Advies – toen nog de naam. Naast mijn ‘eigen’ werk, ondersteunde ik Jeroen Raus bij Van Ekeren met de ICT. Tredion heeft dat later helemaal opgepakt en Jeroen werd mijn beste vriend en eerste medewerker.”

Inspirator

Nadat Tredion groeide en een eigen pand betrok, bleef de relatie met Van Ekeren hecht. “Jenno is voor mij altijd een inspirator geweest”, vertelt Jan. Met een glimlach: “Naast Bill Gates en Steve Jobs!” Vooral op het vlak van bedrijfsvoering heeft Jan veel opgestoken bij Van Ekeren. “Het eerste wat mij nu te binnen schiet, zijn bijvoorbeeld de 28 vakantiedagen die we over hebben genomen en natuurlijk het goed zorgen voor je mensen en het organiseren van veel activiteiten buiten werktijd.”

Maatschappelijke betrokkenheid

Jan haalt ook de grote maatschappelijke betrokkenheid van Van Ekeren aan. In het verloop van de relatie, draaiden de rollen beetje bij beetje. Jesse: “Om te beginnen ben ik stage gaan lopen bij Tredion. Behalve dat ik daar zelf veel heb geleerd, is ook de enorme professionalisering die Tredion doorgemaakt heeft een voorbeeld voor ons geweest. We zijn samen gegroeid en delen hetzelfde DNA!”

Kennis van zaken

Jan: “In al die jaren bleef de band behouden en wisselden we advies, kennis en verantwoorde durf uit. Ik denk dat we meer vrienden dan zakenpartners zijn.” Jesse: “Op het gebied van ICT is Tredion altijd op onze stoel gaan zitten en met de beste oplossing gekomen.” Jenno vult aan: “Zij zijn de club die het regelt, met kennis van zaken.”

Coronaperiode

Jenno: “In de coronaperiode is onze relatie nog verder versterkt. Dan merk je dat een goede ICT-partner zo belangrijk is. Tredion stond echt voor ons klaar. Onze netwerken lopen door elkaar en we helpen elkaar met het doorverwijzen van contacten.”

Visie is kracht

“De kracht van Tredion, buiten hun onmiskenbare kennis van zaken, is dat ze een duidelijke visie hebben. Ze werken volgens een plan en dat komt tot uiting in hun voortdurende wil om zich te blijven ontwikkelen”, zegt Jenno. Jesse: “Dat zie je nu bijvoorbeeld in de opkomst van kunstmatige intelligentie.” Jan: “Wij willen voorlopen, maar de technologie moet wel praktisch toepasbaar zijn voor het mkb.”

Jesse, tot slot: “De kwaliteit van Tredion is dat zij zich kwetsbaar opstellen en altijd vragen blijven stellen. Daar leren ze als organisatie zelf van en met die kennis brengen ze hun klanten naar ‘the Next Level!”

Ook op zoek naar een Next Level ICT-partner? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak. We staan voor je klaar!

Plan een afspraak

Meer cases

Wij werken o.a. samen met deze partners: