ACM

ACM

Microsoft Adoption & Changemanagement Partner: de beste combinatie van technologie en verandermanagement.

Succes = technologie + menselijk veranderen

Per 1 juni 2019 mag Tredion zich officieel Adoptie Changemnagement (ACM) partner van Microsoft noemen. Een status die wij gekregen hebben omdat wij technologie combineren met verandermanagement. Dit zorgt ervoor dat veranderingen op technologisch vlak ondersteund worden met veranderingen op menselijk vlak. Je kunt per slot van rekening de allernieuwste technieken inzetten, maar als jouw mensen niet weten hoe ze ermee moeten werken dan heb je er nog niets aan.

Veranderingen. Als mens word je er dagelijks mee geconfronteerd, maar het blijft een vak apart om er op de juiste manier mee op te gaan. Binnen Tredion hebben wij inmiddels een gecertificeerde collega die zich heeeft verdiept in de menselijke kant van het verandermanagement. Femke Cornelissen heeft nu de tools om ook bij jou in de organisatie mensen op de juiste wijze te motiveren om mee te gaan in de (technologische) veranderingen en zo n├│g slimmer te gaan werken.

Als je een nieuwe oplossing introduceert moet je twee dingen veranderen. Je implementeert de nieuwe techniek en vraagt je mensen zich erop aan te passen. Door tijdens het project oog te hebben voor beide onderdelen, stijgt de kans van slagen van het IT project aanzienlijk. Hierdoor wordt voor jou als ondernemer veel sneller duidelijk wat de nieuwe werkwijze jou oplevert.

  • Waar zit jouw organisatie nu en waar wil je graag naartoe?
  • Wat voor invloed heeft de veranderende techniek op jouw organisatie?
  • Wat verwacht je en heb je nodig van jouw mensen in deze verandering?
  • Op welke wijze kun je mensen mee krijgen? Welke informatie hebben ze nodig.

Uiteindelijk wil je dat jouw mensen mee veranderen. Elk mens doorloopt hierin verschillende fases. Als Microsoft Adoption Change Management (ACM) partner zijn wij in staat om al deze fases te herkennen en jouw mensen te voorzien van de juiste begeleiding.

Fasen verandering - Microsoft Adoption Change Management

Wil je weten wat verandermanagement in combinatie met technologie voor jouw organisatie kan betekenen? Je leest er meer over bij Business Productivity.

Wij werken o.a. samen met deze partners: