4 musthaves om jouw security te verbeteren
Blog

4 musthaves om jouw security te verbeteren

Hackers worden steeds slimmer én professioneler. Ze weten traditionele technieken te omzeilen zoals een spamfilter en vinden nieuwe manieren om jouw ICT-omgeving binnen te dringen. Denk aan phishing, CEO-fraude en MFA Bombing. Hoe bescherm je jouw organisatie tegen deze toenemende cyberdreigingen? In deze blog delen we vier security musthaves om verantwoord te kunnen ondernemen!

4 musthaves om jouw security te verbeteren

Wat is het laaghangend fruit?

Cybersecurity is een hot topic. We snappen dat je niet de hele dag de tijd hebt om je te verdiepen in de talloze oplossingen. Daarom hebben wij het laaghangend fruit voor je op een rij gezet. Dit zijn vier security oplossingen waar je vandaag nog mee kunt starten voor een relatief kleine investering. Onze visie is dat je deze oplossingen zou moeten hebben als je op een verantwoorde manier met ICT wil omgaan.

Kun jij deze oplossingen afvinken?

  • Multi Factor Authenticatie: deze oplossing biedt een extra verificatie om in te loggen en toegang te krijgen tot een account of applicatie. Wanneer je toegang wilt moet je nogmaals jouw identiteit verifiëren door middel van een code of extra goedkeuring in de app.
  • Wachtwoordmanager: de wachtwoordmanager is een digitale kluis waar al jouw wachtwoorden en gebruikersnamen veilig in worden bewaard.
  • Artificial Intelligence e-mailbeveiligingsoplossing: met Artificial Intelligence ondervangen we de steeds geavanceerdere vormen van e-mailbedreigingen. Het systeem leert op basis van patronen in communicatie en verkeer.
  • Security awareness: Weten jouw medewerkers hoe een mogelijke cyberaanval eruit ziet? Zijn zij zich bewust van de risico’s als zij op een onbekende link klikken? Met onze security awareness trainingen kun je bewustwording creëren bij jouw medewerkers op het gebied van cybersecurity.

Tip! Wil je meer lezen over één van deze oplossingen? Klik dan op de naam van de oplossing voor meer informatie!

Verder praten over security?

Met deze oplossingen maak je eenvoudig grote stappen in het verbeteren van jouw security. Wil jij weten wat de actuele status is van jouw security? Doe dan onze online Security Quickscan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Doe de Security Quickscan

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Marc van Erp,
hij vertelt je er graag meer over

Adviseur / ICT Strateeg

Stuur een e-mail
Marc van Erp

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: